NKC

Henk van de Wetering uit Genemuiden

Maak het eigenrisico voor alle schadeherstelbedrijven gelijk.

Is goed en duidelijk

Bert Schelhaas

Snelle en goede afhandeling van de schadeclaim

Reviewtitel:

het be- en afhandelen ging snel en prettig en naar volle tevredenheid

Pim Haselager

In eerste instantie was ik heel boos over de reactie, maar na contact was deze zeer goed opgelost.

Greet Starke, Eexterveen.

Geen kille verzekering maar een meelevende.

Reviewtitel:

Na mijn telefonische melding van val op mijn gezicht in Portugal met schade aan bril en blauw gezicht, werd er tot mijn grote verrassing een boeket met een persoonlijk berichtje bezorgd.
Een...
Een verzekering niet alleen zakelijk maar ook menselijk!!!
Geweldig !!!!

Dvn

Een snellen afwikkeling van de schade
Nkc en schade bedrijf in Hoorn
Waarbij nkc aan gesloten

Reviewtitel:

Nkc is snel met de afwikkeling van schade
En alle verzekeringen

Gerard en Annet Heerschop

Klasse

Reviewtitel:

Na het melden van een annulering in het kader van onze reisverzekering kregen wij een prachtige doos fruit van u met een heel leuk kaartje. We zijn 80-ers, hebben nooit erg veel geclaimd bij een... Na het melden van een annulering in het kader van onze reisverzekering kregen wij een prachtige doos fruit van u met een heel leuk kaartje. We zijn 80-ers, hebben nooit erg veel geclaimd bij een verzekering, welke dan ook, maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Het heeft u flink wat geld gekost en we kregen nog een attentie toe. Dit heeft ons heel erg goed gedaan.
Het is dat we geen gelegenheid hebben gehad om het te melden bij Radar, maar wat ons betreft komt u in aanmerking voor een heel warme douche!

J. Boet

Prima en snelle afhandeling na ongeval

Reviewtitel:

Na gezamenlijk fietsongeval de niet door zorgverzekeraar vergoede kosten snel en correct vergoed. Fijn contact met verzekering.

M .Verhage

Prettige en snelle afhandeling vanaf het melden van incident tot uitkeren schade bedrag

Dries Leinweber

Te snel tot uitkering overgegaan

Voldoende