Snelheid/levertijd
Communicatie

Noëll Brouwer

Bloedsnel

Snelheid

Geen, communicatie is helder, levering is snel en netjes. Geen opmerkingen.

Luttjeboer

goede kwaliteit

Marc

Helemaal goed!

Gewoon leveren zoals afgesproken.

Ron Verheijde

Na wat mail contact toch maar besloten om een tripje te maken naar de winkel om zo sneller de spullen te kunnen passen en ruilen. Eenmaal aangekomen super verwelkomd met een bak koffie, de hulp van... Na wat mail contact toch maar besloten om een tripje te maken naar de winkel om zo sneller de spullen te kunnen passen en ruilen. Eenmaal aangekomen super verwelkomd met een bak koffie, de hulp van de persoonlijk assistent. Met 3 volle tassen naar huis gegaan!!

Top personeel!! Top service!!

Geen.

Dennis

Aanschaf 5.11 broek

Ze nemen de tijd voor je en helpen je enorm goed.

Nvt

Wolf

Aankoop van materiaal reeds enkele jaren.

Snel en adequaat antwoord op vragen. Steeds bereidwillig te helpen

Reeds sets maken voor professionelen

Rai / FullService***

In het algemeen positief; producten op voorraad worden vlot geleverd. Enkele producten in het verleden waren / zijn te lang liet leverbaar in gevraagde maat of uitvoering, Vaak was online niet... In het algemeen positief; producten op voorraad worden vlot geleverd. Enkele producten in het verleden waren / zijn te lang liet leverbaar in gevraagde maat of uitvoering, Vaak was online niet duidelijk of en wanneer er wel nieuwe voorraad komt.

Persoonlijk contact met Clint, het bezoek van winkel / showroom gaf mij nog een extra mogelijkheid kledij vooraf te passen en te beoordelen op kleur en kwaliteit.
Website is verbeterd en...
Website is verbeterd en inmiddels goed te doorzoeken en te filteren!

In het verleden kwamen de kosten van het retourneren van online-aanschaffingen op kosten van de klant. Ik vond dat teleurstellend, maar begrijpelijk. Wellicht is dit inmiddels aangepast. Momenteel... In het verleden kwamen de kosten van het retourneren van online-aanschaffingen op kosten van de klant. Ik vond dat teleurstellend, maar begrijpelijk. Wellicht is dit inmiddels aangepast. Momenteel heb ik geen recente ervaring omdat ik tevreden ben met het recent geleverde product (Schoeisel: Lowa Zephyr GTX MID) waarmee ik voorafgaande aan deze order al bekend mee was.

Van Bruggen

Prettig en professioneel

Goed advies en heerlijk relaxed

Betere koffie

Timo

Top zaak, tevens ook een goeie waakhond :)

Duidelijk advies, snelle hulp

Checken of iedereen de zaak uit is haha

VERDEBOUT Claude

Excellent produit que je conseille. Belle finition, qualité, confort, conception bien réfléchie. NLTactical semble être une entreprise très sérieuse et fiable.

Beaucoup d'articles de qualité. Le site WEB est très bien fait, agréable, convivial. Le service est parfait.

Non.