Snelheid/levertijd
Communicatie

De Geert

Solide, snelle en correcte levering en bijbehorende service. Met militaire precisie en bovenmilitaire kwaliteit.
100 punten uit 100.

Duidelijk en snel.

Nigel

Super service! Clint is een topper

Snelle/flexibele service

Het is makelijk om te besten
Snel afgeleverd

Snel aflevering

Rob

Top

snelle levering

Mooi product, snelle levering!

Wilfried Dylst

Bij bestelling via website alles in stock .
Bij bestelling via website alles in stock .
Na bestelling en mail van levering echter nieuwe mail ontvangen dat alles onderweg was behalve het harnas. Dit was ineens niet meer in stock maar kon wel zonder meerkost nageleverd worden binnen 2 a 3 .
Mijn eerste gedeelte had ik al de dag na mijn bestelling wat in mijn ogen zeer snel is . Ik woon in België.
Voor het harnas had ik geteld op 3 weken vertraging .Hier heeft NLTactical top service geleverd want einde tweede week kreeg ik al de melding dat mijn harnas onderweg naar mij was.
De produkten zijn mooi , goed geproduceerd en de stiksels aan de battle beld en het H harnas zijn degelijk en kwaliteit.

Snelle communicatie na stock probleempje.
Men doet zijn best om te zorgen dat je zo snel mogelijk je backorder product ontvangt.
Top service 👍👍

Opvolging stock op website en rieele stock wat beter opvolgen indien mogelijk.

Chantal

(Bewerkt)

Ik heb goede verhalen gehoord.

Edo

22:50 besteld volgende dag 16:00 in huis top 👌🏽

Levering en service

Boven de 200 eu snaak shirt viel nergens aan te klikken, iets met blij met dooie mus

Snelle en duidelijke levering

Uitstekende levering