Één van de weinige die NLD DPM camo verkopen met goede kwaliteit. echt gericht op de nederlandse airsoft en militaire markt.
goede collectie aan NLD DPM camo. ze zijn buiten jullie bijna nergens te vinden
mate tabel of een giraffe versies voor bepaalde kleding zoals jullie recente NLTactical Combat Pants - NLD Woodland. ik ben 195 cm. dus die broek valt wat aan breede aan de grote kant
Snelle levertijd en goede communicatie
Goed. Nette website en zeer snelle bezorging.
Duidelijke communicatie en live de bezorging volgen.
Snelle levering. Zondag besteld maandag binnen.
Zeer duidelijke website, makkelijk te bestellen. Levering zeer snel, de volgende dag en keurig verpakt. Niets op aan te merken. Zal hier zeker vaker mijn Airsoft spullen bestellen.
Duidelijke website. Bestellen duidelijk en makkelijk. Snelle levering van de gevraagde artikelen.
n.v.t.
Snelle levering, alleen als je vraagt om een retour komt er opeens niks meer. Stuur gewoon een retourlabel mee ipv klanten een mail te laten versturen. Makkelijker wordt het zo niet.
Stuur retourlabel mee ipv dat je een mail moet versturen en vragen of je aub wat terug mag sturen. Niet meer van deze tijd.
Snel, goed verpakt, degelijke service.
Ruim assortiment, snel.
Nog meer USA merken in het aanbod nemen, Maxpedition, etc
Snelle levering. Goede communicatie.
Prima assortiment met een goede klantenservice , enigste nadeel is bij retourlevering dat de kosten bij mij lagen.
Snelle service en duidelijk assortiment
Mischien een retourservice zoals kledingwebsites vaak hebben.