TINY DILLIEN

Erg goed alleen zou het beter zijn als het anoniem verzonden wordt
In plaats van een grote sticker met reclame plus de prijs is ook aan de hoge kant

Reactie Noodrantsoen.nl:

Geen probleem Tiny, als je bij opmerkingen volgende keer vermeld je geen herkenbare afzender op het pakket wil dan doen wij dat ;-)

Mary-Ann Brown

Prima ervaring met dit bedrijf. Netjes, accuraat. Top

Karel Posthumus

Super snelle levering top.

Mike werkhoven

Nette en snelle levering van het bestelde product. Beschermend gasmasker.

Jim

Top kwaliteit, je kan duidelijk zien deze producten met zorg en passie gemaakt zijn. Aanrader!

Willem van de Griend

Noodrantsoen voor 7 dagen gekocht bij noodrantsoen.nl

N.v.t

Eerlijk en betrouwbaar snel geleverd ik bestel hier zeker nog eens

J.J.

De tarieven die hier betaald moeten worden staat niet in verhouding met andere bedrijven.
Zelfde te koop op bol.com of zelfs AliExpress voor nog minder dan de helft van de prijs. Bij AliExpress zelfde voor nog geen 10de van de prijs.

Reactie Noodrantsoen.nl:

Wij kunnen u verzekeren goedkope bol.com of AliExpress namaak absoluut niet gelijkwaardig is aan de in Nederland gemaakte producten die wij verkopen. Wij nemen dan ook bij ontevredenheid zonder... Wij kunnen u verzekeren goedkope bol.com of AliExpress namaak absoluut niet gelijkwaardig is aan de in Nederland gemaakte producten die wij verkopen. Wij nemen dan ook bij ontevredenheid zonder vragen het product retour. Vriendelijke groet, Noodrantsoen.nl