Vloeren en raamdecoratie helemaal super, niets op aan te merken. Ook zijn de werknemers van Noordman super klantgericht. Na afloop ben ik gebeld hoe alles verlopen was. Dit ervaar ik als zeer...Vloeren en raamdecoratie helemaal super, niets op aan te merken. Ook zijn de werknemers van Noordman super klantgericht. Na afloop ben ik gebeld hoe alles verlopen was. Dit ervaar ik als zeer positief.
Bert
Goede informatie gekregen. Deskundige aanleg van de vloer met aandacht voor details
P v Gerner
Alweer top
Goed geholpen, goede service
Vriendelijk en vakkundig
Rob Holleman
Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij hebben 2 trappen met pvc laten bekleden en zijn zeer tevreden. Het zit er onvoorstelbaar strak in. De stoffeerders waren ook netjes en beschaafd en werkten...Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij hebben 2 trappen met pvc laten bekleden en zijn zeer tevreden. Het zit er onvoorstelbaar strak in. De stoffeerders waren ook netjes en beschaafd en werkten zonder rommel te maken en zelfs de laatste restjes hebben ze mee genomen.
Hans
Bij ons de slaapkamer, woonkamer en trap ge/belegd met vinyl. Bevalt erg goed. Is ook goed gelegd door kundige mensen.
Marjon
Mooie producten en uitstekende service
Opnieuw ervaren dat de firma Noordman een enorme keus heeft, deskundig advies geeft en zorgvuldig gemaakte gordijnen levert. ‘Ouderwetse’ service en altijd een vers kopje koffie!