We zijn prettig en goed geholpen. Er werd geluisterd, geadviseerd en meegedacht. Misschien niet het goedkoopste adres, maar wel betrouwbaar en goed. Ook de uitvoer door eigen personeel was prettig...We zijn prettig en goed geholpen. Er werd geluisterd, geadviseerd en meegedacht. Misschien niet het goedkoopste adres, maar wel betrouwbaar en goed. Ook de uitvoer door eigen personeel was prettig en er is netjes gewerkt.
Ries Pierik
Positief, vakmanschap, betrouwbaar,
Mekkring
Alles op tijd, naar wens geleverd en prima gelegd en gemonteerd
van Wijk
Aan keurig goed uitziende showroom, een pvc vloer besteld en laten leggen. Op de afgesproken datum hebben ze onze vloer vakkundig zeer goed gelegd en afgewerkt tot aan een mooie plint die het geheel...Aan keurig goed uitziende showroom, een pvc vloer besteld en laten leggen. Op de afgesproken datum hebben ze onze vloer vakkundig zeer goed gelegd en afgewerkt tot aan een mooie plint die het geheel in de puntjes afmaakt. Ze zijn meedenkend en begripvol naar de klant met vertrouwde korte lijnen. Ik zou dit adres voor de regio aanbevelen voor alle vloeren en raambekleding, neem maar eens een kijkje.
Mvg fam van Wijk te Zwolle
Cvier
Onze kamer heeft veel ingewikkelde hoeken; de vloerbedekking is prachtig gelegd
Klein
Prima advies in de winkel en voortreffelijke uitvoering van de opdracht.
Lieke
Super blij met ons fantastische behang en prachtige vloeren!
Fam Brienesse
Alle lof voor allemaal! Harde werkers , mooi resultaat.! Heel blij mee!
Jelte de Jong
Uitstekend bedrijf waar wij onze pvc vloeren hebben gekocht en via Noordman hebben laten leggen. Vriendelijke vakmensen, werken snel maar secuur, direct contact bij vragen of onduidelijkheden en een...Uitstekend bedrijf waar wij onze pvc vloeren hebben gekocht en via Noordman hebben laten leggen. Vriendelijke vakmensen, werken snel maar secuur, direct contact bij vragen of onduidelijkheden en een prachtig resultaat op de drie verdiepingen die zijn gelegd door Gebr. Elken. Ook voor hen complimenten!
Simone Weber
Altijd vriendelijk geholpen, netjes gemonteerd en problemen lossen ze goed op.