Dit bedrijf lijk me makkelijk om mijn gewenste product te vinden binnen 1 minute. Maar het grootste moeite voor nieuwe klant is betrouwbaarheid voor online winkels.

Nee, niet echt web winkel ziet er in algemeen heel normaal uit.

Helaas hebt ik geen idee er van.

Hydravol

Goede natuurlijke producten

producten die echt werken

meer afhaalpunten voor bezorging

Bart Warrot

Vlotte levering, verzorgde website: aanrader

Al vele malen producten besteld zoals Brain Octane en Whey proteine poeder.

Goede producten, betrouwbaar en goed advies. Snelle levering!

Reacties op emails en opnemen telefoon.

Sandy Weinberg

NootroFit

Goede website en producten.

Door DHL was de aflevering vertraagd en ik kon het pakket niet via Track & tracé volgen.

Klasse producten & een aangename ervaring :)

Kwaliteit van producten

Eindelijk een supplementenshop die het begrijpt! Goede producten! Vooral veel nootropics. Ik blijf hier klant.

Assortiment en Service! De Eindbazen Podcast is ook ontzettend gaaf. Michel en Wiggert hebben een absolute gunfactor met deze gratis super content.

Soms een beetje prijzig..!

T Hofman

Gevonden door een google search op mct olie. Goede ervaring met mijn order, sneelle levering, goede producten.

Goed dat ze MCT olie verkopen van een eigen 'huismerk' dat net zo goed is als de concurrentie, maar goedkoper (alleen vergeleken met de andere merken die mct olie van 100% kokosolie verkopen, niet... Goed dat ze MCT olie verkopen van een eigen 'huismerk' dat net zo goed is als de concurrentie, maar goedkoper (alleen vergeleken met de andere merken die mct olie van 100% kokosolie verkopen, niet met de goedkopere op palmolie gebaseerde mct-olie).

Nee, Alles was bij deze bestelling naar wens. In de toekomst zal ik vaker bestellen bij Noortofit.

Stefan

Snel, accuraat. Doet gewoon wat een goede webwinkel moet doen: goede informatie en snel verzenden.

Goede communicatie en snelle verzending (volgende dag)