Gisteren een hele leuke introductieles gehad waarbij de eerste beginselen van het kiten zijn uitgelegd door de zeer kundige en vriendelijke instructrice Flo. Mede door haar deskundigheid...Gisteren een hele leuke introductieles gehad waarbij de eerste beginselen van het kiten zijn uitgelegd door de zeer kundige en vriendelijke instructrice Flo. Mede door haar deskundigheid hadden wij het snel te pakken. Dank jullie wel team NSW voor deze mooie middag!
Kees
Onwijs leuke eerste les gehad. De instructeur in opleiding werd op zijn beurt ook goed begeleid, kortom bij deze kiteschool zit je wel goed!
Andrea
Toples gehad! Goede en duidelijke instructies, fijne mensen en sfeer.
Barbara
Tweede jaar op rij heeft onze dochter een superleuke en goede surfweek gehad tijdens de zomervakantie. Fijne lessen en afwisselende activiteiten gedaan. Goed verzorgd zowel qua materiaal als ook de...Tweede jaar op rij heeft onze dochter een superleuke en goede surfweek gehad tijdens de zomervakantie. Fijne lessen en afwisselende activiteiten gedaan. Goed verzorgd zowel qua materiaal als ook de inwendige mens.
Marco
Erg goed! Onwijs aardige mensen, goede opbouw van de lessen, heldere instructies, goed materiaal en een rustige plek om te oefenen zonder teveel andere kiters om je heen
Jan
Top kiteschool! Fijne les gehad op een mooie locatie.
David
Super enthousiast team. Super leerzame en leuke lessen gehad!