Het programma werkt mooi. Er zijn wat bugs met de rapportages maar dit wordt goed opgepakt.
DAVO
We gebruiken Nostradamus nu ruim een jaar. Ik ben tevreden over de personeelsdossiers, het registreren van verlof en ziekte, het roosteren en het registreren van de uren (ook al klokken we nog...We gebruiken Nostradamus nu ruim een jaar. Ik ben tevreden over de personeelsdossiers, het registreren van verlof en ziekte, het roosteren en het registreren van de uren (ook al klokken we nog steeds niet in). Voor mijn gevoel gebruiken we Nostradamus nog niet optimaal, want op de één of andere manier lukt het ons niet om beter inzicht te krijgen in de personeelskosten. Niemand snapt echt hoe het programma werkt op dat gebied.
Lucky the Feel Good Provider
Fijn systeem met veel mogelijkheden.
Gezond-mooi van Frits
Compleet pakket, dat door hele team gebruikt kan worden
The Grand Real Estate BV
Flexibel en servicegericht
Esther
Alleen maar positief
Plein14
Surf en Beach
Van Os tassen en koffers
Onze ervaring is heel positief! Goede en duidelijke training, snelle feedback en goede bereikbaarheid. Het is een zeer gebruiksvriendelijk pakket.
Wander Island
Proactief oppakken van onze vraag en meedenken met oplossingen