NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Anita schreijer

Ik studeer nu kort bij de NTI.
En vindt het prettig en duidelijk.
De introductie vond ik fijn.
De terugkomdagen vind ik goed geregeld en op centrale plekken in het land.

-Vind de manier van studeren overzichtelijk en gestructureerd.
- vond de keren dat er contact was met de mentor prettig.
- Via E-learning is het lesmateriaal goed te vinden. -Vind de manier van studeren overzichtelijk en gestructureerd.
- vond de keren dat er contact was met de mentor prettig.
- Via E-learning is het lesmateriaal goed te vinden.
-Examens worden op meerdere locaties afgenomen(veel plekken)

-De manier van het examen komt niet allemaal overeen met de memotrainer.
- Ook voor mij qua tijd wat lastig.
-De manier van het examen komt niet allemaal overeen met de memotrainer.
- Ook voor mij qua tijd wat lastig.
- Waar kan ik terecht om aan te geven wat meer tijd te hebben voor een examen i.v.m chronische aandoening.
- Wat extra ondersteuning zou ik fijn vinden.

Meer negatieve als positieve ervaringen.....helaas

Mentoren nemen contact op om te vragen goe het gaat met je studie

Slechte verdeling van opleidingsdagen binnen HBO pedagogiek klassikaal. Praktijkdag komt voor de verdieping terwijl het vaak beter is eerst verdieping te krijgen en daarna een praktijkdag. Nu is... Slechte verdeling van opleidingsdagen binnen HBO pedagogiek klassikaal. Praktijkdag komt voor de verdieping terwijl het vaak beter is eerst verdieping te krijgen en daarna een praktijkdag. Nu is mijn paper al bijna af en komt dan pas de verdieping dat vind ik niet logisch.
Er wordt erg laat of niet gereageerd op vragen en of opmerkingen via mail. Na heel vaak contact worden nog steeds de wijzigingen niet doorgevoerd op mijn eigen studieoverzicht. Jammer zo krijg je echt het gevoel niet serieus te worden genomen.

Arzu Uner

Positief

NTI hanteert studieboeken van goede kwaliteit en van goede uitgevers

Mentoren weten niet altijd antwoord te geven op een vraag die gaat over papers. Bij sommige papers is het niet altijd duidelijk hoe de student te werk moet gaan. Wellicht dat deze minder ingewikkeld... Mentoren weten niet altijd antwoord te geven op een vraag die gaat over papers. Bij sommige papers is het niet altijd duidelijk hoe de student te werk moet gaan. Wellicht dat deze minder ingewikkeld beschreven kunnen worden.

De digitale leeromgeving ervaar ik als heel prettig. Alle informatie overzichtelijk bij elkaar per vak. En je eigen tempo volgen. Soms wat sneller en indien nodig wat langzamer

Vooral de E module werkt prettig. Altijd doorgaan waar je gebleven bent en niks overslaan. De gewone modules zijn op dat vlak nog wel eens onoverzichtelijk door de hoeveelheid informatie op... Vooral de E module werkt prettig. Altijd doorgaan waar je gebleven bent en niks overslaan. De gewone modules zijn op dat vlak nog wel eens onoverzichtelijk door de hoeveelheid informatie op verschillende plekken

De YouTube filmpjes worden in de Emodule herkend als gevaarlijk en geblokt. en het is een hele klus om dat uit te zoeken en op te heffen. Misschien een idee om daar een veilige tussenstap in te... De YouTube filmpjes worden in de Emodule herkend als gevaarlijk en geblokt. en het is een hele klus om dat uit te zoeken en op te heffen. Misschien een idee om daar een veilige tussenstap in te bouwen?

Er is weinig contact, steeds een andere mentor aan de telefoon waardoor er verwarring onstaat. Geen duidelijke antwoorden krijgen op vragen nav de opleiding.
De modules worden door iemand...
De modules worden door iemand anders gegeven dan degene die de opdracht nakijkt waardoor het niet duidelijk is wat er verwacht wordt.

Meer contactmomenten met studenten.
Lange nakijktermijn voor gemaakte opdrachten.
Meer kunnen adviseren van studenten nav vragen
Opdrachten zijn soms vaag omschreven, hierdoor...
Meer contactmomenten met studenten.
Lange nakijktermijn voor gemaakte opdrachten.
Meer kunnen adviseren van studenten nav vragen
Opdrachten zijn soms vaag omschreven, hierdoor is er niet duidelijk wat er gevraagd wordt en waar de opdracht aan moet voldoen.

Erik Franken

Lessenpakket en klassikaal lessen is top

Sommige docenten met goede praktijk voorbeelden

Slechte beantwoording van zaken bij mentoren. Moeten dit altijd weer bij iemand anders beleggen

Punt 2. Tentamenvragen zijn erop gericht op de kennis maar dat je geen goed punt haalt. Vragenstelling dubieus of te gedetailleerd.

Tentamens inzien kan bijvoorbeeld alleen in leiden. Voor mij kost dit veel geld en een verlofdag. Ook dit in deze tijd vreemd en mijn inziens ook een ontmoedigingsbeleid

Ik heb goed ervaring tot nu toe . Goede docenten en studie programma. Soms moet wel iets op tijd de planning aangegeven worden, en de opdrachten iets beter uitgelegd.

Flexibilit, docenten ,studie programma

Opdrachten beter uitgelegd worden , en met de planning op tijd komen.

Ik heb tot nu toe enkel positieve ervaringen met het NTI

Sterke punt vind ik de verschillende locaties voor de examencentra. Ik ben tot nu toe in Leiden en Rotterdam geweest op de Weena. Allebei de locaties zijn goed bereikbaar met OV en fijne ruimtes om... Sterke punt vind ik de verschillende locaties voor de examencentra. Ik ben tot nu toe in Leiden en Rotterdam geweest op de Weena. Allebei de locaties zijn goed bereikbaar met OV en fijne ruimtes om je tentamen af te leggen

De mogelijkheid om oefententamens te maken.

Over het algemeen prima

duidelijke feedback op opdrachten

verwerking van beoordelingen duurt vaak lang

miranda, 40 jaar, nieuwveen

Zeer positieve ervaring met het NTI. Studeren op je eigen tempo. Goede docenten, hebben allemaal praktijkervaring, waardoor de lesstof wordt aangevuld met praktijkverhalen, erg prettig!