NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Mees, 30 jaar, Te30el

Veel geleerd in een korte tijd, erg handig tijdens vakantie

Shane Boet, 26 jaar, Zaandam

Leuke manier van leren.

Shane Boet, 26 jaar, Zaandam

Leuke manier van leren.

Student begonnen in 2014, 27 jaar, Utrecht

Erg leuke en boeiende vakken, met fijne, studiewaardige boeken (dus geen losse papieren). Je moet wel de motivatie en doorzettingsvermogen hebben om thuis te studeren. Met die motivatie gaat dat mij... Erg leuke en boeiende vakken, met fijne, studiewaardige boeken (dus geen losse papieren). Je moet wel de motivatie en doorzettingsvermogen hebben om thuis te studeren. Met die motivatie gaat dat mij al drie jaar aardig goed af. Het contact met het NTI vind ik persoonlijk wat minder, maar verder ben ik best tevreden!

Linde de Wit, 26 jaar, Ridderkerk

Ik zit nu in mijn laatste studiejaar bij het NTI van de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen. Het NTI is goed bereikbaar en geeft je het gevoel dat je gezien... Ik zit nu in mijn laatste studiejaar bij het NTI van de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen. Het NTI is goed bereikbaar en geeft je het gevoel dat je gezien wordt als individu. De praktijkdagen zijn netjes georganiseerd en bijna overal kun je tentamens maken. De mentoren bieden een luisterend oor wanneer je er even niet meer uitkomt. Studeren bij het NTI is veelal zelfstandig werken en je eigen planningen maken. Dat vraagt om een zekere mate van verantwoordelijkheid.

Ik ben zeer tevreden als student bij het NTI, het enige wat ik tijdens mijn opleiding enorm heb gemist is het contact met medestudenten. De klassikale variant van deze opleiding biedt daarin uitkomst.

Al met al, ben ik zeer tevreden.

Student begonnen in 2016, 18 jaar, Zutphen

Ik vind het cursus boek erg onduidelijk voor een thuisstudie. Ook in de handleiding werd me niet duidelijk hoe wat en waar ik moest gaan starten. Dat vind ik erg jammer. Verder is de begeleiding wel... Ik vind het cursus boek erg onduidelijk voor een thuisstudie. Ook in de handleiding werd me niet duidelijk hoe wat en waar ik moest gaan starten. Dat vind ik erg jammer. Verder is de begeleiding wel erg goed en hoop ik de cursus zsm af te kunnen ronden. Heb niks aan te merken op de NTI!

Daphne Weemaes, 22 jaar, Eindhoven

Heel makkelijk dat je zelf bepaald wanneer je aan de cursus werkt. Goed te combineren dus met een baan. Ook de snelle feedback op je huiswerk van de docent is erg fijn.

Jamie, 23 jaar, Doetinchem

Duidelijke taal in het leerboek, fijne leeromgeving online. Super dat er een voorafgaand lesrooster is gemaakt, zo kan ik me er beter aan houden dan het zelf indelen. Helemaal tevreden en nu hopen... Duidelijke taal in het leerboek, fijne leeromgeving online. Super dat er een voorafgaand lesrooster is gemaakt, zo kan ik me er beter aan houden dan het zelf indelen. Helemaal tevreden en nu hopen dat ik mijn examen ga halen!

Jamie, 23 jaar, Doetinchem

Gulsum Acar, 20 jaar, Zaandam

Wat ik alleen jammer vind is dat 75 euro voor een her-examen erg duur is.