NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Student begonnen in 2015, 37 jaar, Harmelen

Zie mijn klacht die ik heb ingediend. Totaal niet tevreden over het verloop.

Elta de Laat, 35 jaar, Hooge zwaluwe

Duidelijk lesmateriaal, en als je vragen hebt krijg je heel snel antwoord.

Elta de Laat, 35 jaar, Hooge zwaluwe

Duidelijk lesmateriaal, en als je vragen hebt krijg je heel snel antwoord.

Cleo Verdonschot, 26 jaar, Amsterdam

Heel interessant, blijft boeien. Mentoren altijd bereikbaar en zijn altijd bereid tot uitleg. Alles erg positief en duidelijk.

Sally Suiker, 37 jaar, Sittard

Studeren bij het NTI bevalt me super! Het lesmateriaal is duidelijk, de werkomgeving in Fronter vind ik wat onoverzichtelijk het voelt wel fijn aan. Mensen van de klantenservice zijn uiterst... Studeren bij het NTI bevalt me super! Het lesmateriaal is duidelijk, de werkomgeving in Fronter vind ik wat onoverzichtelijk het voelt wel fijn aan. Mensen van de klantenservice zijn uiterst vriendelijk. Ik zal zeker bij het NTI terug komen voor een eventuele vervolgstudie of cursus.

Student begonnen in 2015, 26 jaar, Tiel

Praktische opleiding. Voldoende divers studiemateriaal. Soms wat 'oude' teksten.

Rick Scheper, 17 jaar, Groningen

Alles is duidelijk en je wordt snel wegwijs. Bij vragen kan je altijd terecht bij een docent die weet waar hij het over heeft. Je wordt goed klaargestoomd voor het examen.

Mark van der Schaaf, 22 jaar, Amersfoort

Niet doen gewoon. Studie materiaal is mager en inmiddels heeft het al weer 3 weken geduurd voor mijn docente mijn essay vragen heeft nagekeken. Natuurlijk maak ik hem netjes af en haal ik mijn... Niet doen gewoon. Studie materiaal is mager en inmiddels heeft het al weer 3 weken geduurd voor mijn docente mijn essay vragen heeft nagekeken. Natuurlijk maak ik hem netjes af en haal ik mijn certificaat, anders heb ik letterlijk 450 euro betaald voor "Filosofie voor beginners" en "de wereld van sofie". Heel jammer van NTI. Hun studie Spaans is overigens wel erg goed. Maar dit moet je echt niet doen. Wat komisch dat mijn vorige negatieve review is verwijderd trouwens.

Student begonnen in 2015, 20 jaar, Amersfoort

Een hartstikke goede ervaring met het NTI en met de mentor/docenten. alles is overzichtelijk en wanneer iets niet duidelijk is, staat ook de klantenservice klaar!

Student begonnen in 2015, 33 jaar, Dordrecht

Mijn persoonlijke ervaring is dat vragen niet tijdig beantwoord worden en in mijn geval helemaal niet, sommige van de vragen dan. Vandaar de lage cijfer voor de mentoren en docenten. Flexibiliteit... Mijn persoonlijke ervaring is dat vragen niet tijdig beantwoord worden en in mijn geval helemaal niet, sommige van de vragen dan. Vandaar de lage cijfer voor de mentoren en docenten. Flexibiliteit is voldoende naar mijn idee. Over studiematerialen, studieprogramma en vooral het niveau v/d opleiding ben ik te spreken. Een praktijkdag heb ik pas komend jaar april dus dat kan ik nog niet beoordelen.