Ideaal om naast je baan een opleiding te volgen maar daarnaast moet je wel vol kunnen blijven houden. Daarnaast vind ik persoonlijk dat het lesmateriaal wat wij krijgen meestal erg lastig is vanwege...Ideaal om naast je baan een opleiding te volgen maar daarnaast moet je wel vol kunnen blijven houden. Daarnaast vind ik persoonlijk dat het lesmateriaal wat wij krijgen meestal erg lastig is vanwege de vaktermen die ze gebruiken in boeken bijvoorbeeld. Ik zoek daarom vaak wat meer informatie op het internet.
Jeremy Bal, 24 jaar, Rotterdam
Ik vond de cursus erg interessant. Het is een goede portie basiskennis. Het boek is niet te moeilijk en de opdrachten zijn goed te doen. De cursus is makkelijk te combineren met werk en een andere...Ik vond de cursus erg interessant. Het is een goede portie basiskennis. Het boek is niet te moeilijk en de opdrachten zijn goed te doen. De cursus is makkelijk te combineren met werk en een andere opleiding.
Petra Weerheijm, 22 jaar, Zwolle
Ben pas net begonnen maar lijkt al erg leuk.
ghieta laldjising, 32 jaar, gouda
Het is een hele mooie studie en interessant om dingen anders te bekijken.
Lianne Meijer, 24 jaar, Zaandam
Ik ben erg tevreden over de studie bij NTI, het studie materiaal werd snel en goed aangeleverd en ik ben nog steeds met veel plezier bezig met mijn studie. Af en toe is het even moeilijk om de...Ik ben erg tevreden over de studie bij NTI, het studie materiaal werd snel en goed aangeleverd en ik ben nog steeds met veel plezier bezig met mijn studie. Af en toe is het even moeilijk om de motivatie te vinden om na het werk de studie op te pakkan, maar de interessante lesstof zorgt ervoor dat je gewoon weer door gaat.
Kevin Harkema, 15 jaar, Schiedam
Leuke opleiding, uitdagend, interessant en ideaal!
Nilay Cakir, 28 jaar, Utrecht
Iets meer begeleiding en een schema/plan hoe je de studie het beste kan volgen zou handig zijn.
Hadis Ghaniabadi, 32 jaar, Zoetermeer
Handig om je eigen tempo te bepalen en door te gaan!
Serpil Tuncal, 35 jaar, Niftrik
Ik ben sinds kort begonnen, maar het lijkt een serieus en uitdagende opleiding. Ik zou wel wat meer praktijkmateriaal willen hebben.
Regina Zonneveld, 20 jaar, Maassluis
Ik vind het een leuke cursus en is goed te combineren met een baan en een huishouden.