NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Bianca Stikvoort, 30 jaar, Hoofddorp

Goed studie materiaal, goede aanvulling op pedagogisch medewerker opleiding voor specifieke kant

Fleur van Putten, 21 jaar, Hillegom

Alle studiematerialen kwamen compleet en op tijd binnen voor de startdatum van mijn cursus. Het studiemateriaal is professioneel en goed te begrijpen. Ik heb een druk leven en de mate van... Alle studiematerialen kwamen compleet en op tijd binnen voor de startdatum van mijn cursus. Het studiemateriaal is professioneel en goed te begrijpen. Ik heb een druk leven en de mate van flexibiliteit die ik bij deze cursus ondervind is ontzettend prettig. Je kunt alles in je eigen tijd doen.

Arnoud Schotting, 55 jaar, Delft

Ik heb de cusrsus aangeschaft maar heb stellig het idee een hele oude cursus te volgen / in het materiaal spreek en schrijft men voortdurend over cassette bandjes ipv CD's wat mij het gevoel geeft... Ik heb de cusrsus aangeschaft maar heb stellig het idee een hele oude cursus te volgen / in het materiaal spreek en schrijft men voortdurend over cassette bandjes ipv CD's wat mij het gevoel geeft Zweeds to volgen van een oude generatie

Tjitske Buisman, 23 jaar, Emmeloord

Ik vind het erg fijn om zelf mijn indeling te maken van de opleiding. Zo kan ik naast mijn studie nog werken.

Philip Weerheijm, 25 jaar, Vlaardingen

Het online platform is lastig te begrijpen en onduidelijk opgebouwd.

Femke Smit, 23 jaar, Susteren

Tot nu toe vind ik NTI heel goed, omdat met inschrijven ze me goed hebben kunnen helpen met inschrijven en tot nu toe als ik ze mail antwoorden ze me vrij snel terug.

Britt van Gastel, 23 jaar, Bergen op zoom

De opleiding is ontzettend flexibel, je kunt beginnen wanneer je wilt. De inhoud legt een basis voor alles wat je wilt weten. Het is een mooie basis voor verdere verdieping in de toekomst.

Hajar Benkaddour, 23 jaar, Lelystad

Flexibel in het plannen van eigen tijd.

Mark Schadenberg, 28 jaar, wamel

Ik heb het opgezegd ivm ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren zal ik zeker terug komen!

Dirma Vedder, 31 jaar, nijkerk

Ik zou voorstellen om meer coaching praktijk dagen er bij te geven dit is veel te weinig!!! Verder prima opleiding en goed verzorgd