NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Mandy Morssink, 24 jaar, Borne

Het NTI sluit goed aan bij mijn leven, het is prima te combineren met mijn werk en gezin. Het is erg fijn dat je zelf kunt bepalen in welk tempo je de opleiding volgt. Het is wel erg belangrijk dat... Het NTI sluit goed aan bij mijn leven, het is prima te combineren met mijn werk en gezin. Het is erg fijn dat je zelf kunt bepalen in welk tempo je de opleiding volgt. Het is wel erg belangrijk dat je goed kunt plannen en gedisciplineerd bent, anders is een voltijd opleiding een betere keuze. Verbeterpunten zijn; totaalbedrag maken voor de opleiding, i.p.v. tentamens apart betalen, vaker aanbieden van praktijkdagen, praktijkdagen ook in andere plaatsen aanbieden en een fronter/nti app maken.

Mandy Morssink, 24 jaar, Borne

Tim Melten, 21 jaar, Amstelveen

Tot op heden tevreden.

Student begonnen in 2014, 24 jaar, Beverwijk

Het is heerlijk leren met het NTI thuis studie programma

Jane Ester972, 55 jaar, Veenendaal

Ik had verwacht dat, ook al is het zelfstudie, je voor het geld dat je betaald, wat meer ondersteuning vanuit NTI zou krijgen. Ook de vermelding dat de aanschaf van het BW raadzaam zou zijn of enig... Ik had verwacht dat, ook al is het zelfstudie, je voor het geld dat je betaald, wat meer ondersteuning vanuit NTI zou krijgen. Ook de vermelding dat de aanschaf van het BW raadzaam zou zijn of enig ander naslagwerk zou handig zijn geweest. Alles was zeer summier.

Annet Maas, 21 jaar, Emmeloord

Ik ben net begonnen met de opleiding, duidelijke uitleg en voldoende materialen

Stephanie Hager, 28 jaar, Purmerend

Aangezien ik binnen 2 weken na start van mijn opleiding niet eens de opleiding kosteloos kon stopzetten ben ik erg ontevreden. Zeker omdat ik eerder wel een goede ervaring heb gehad. Maar kennelijk... Aangezien ik binnen 2 weken na start van mijn opleiding niet eens de opleiding kosteloos kon stopzetten ben ik erg ontevreden. Zeker omdat ik eerder wel een goede ervaring heb gehad. Maar kennelijk is er de afgelopen jaren iets verandert. Ik zal voortaan iedereen adviseren een opleiding bij het LOI te starten omdat die misschien wat flexibeler zijn.

Jeroen Windhorst, 33 jaar, Delft

Ik heb sinds de start helaas geen goede ervaringen. Er wordt laat gereageerd op mails en wacht sinds de start op een code voor een e-boek. Dit ondanks herhaaldelijk mailen voor het verkrijgen van... Ik heb sinds de start helaas geen goede ervaringen. Er wordt laat gereageerd op mails en wacht sinds de start op een code voor een e-boek. Dit ondanks herhaaldelijk mailen voor het verkrijgen van deze code. Ik ben erg teleurgesteld en voel me zelfs enigszins opgelicht. Het lijkt er op dat NTI niet zijn zaken op orde heeft. Zorg ervoor dat alle materialen op orde zijn voordat een dergelijke opleiding aangeboden wordt. Ook met een opleiding op afstand zou communicatie via de email een prioriteit moeten zijn. Dit lijkt op beide fronten helaas niet het geval.

C.V. Jurrjens, 32 jaar, Rotterdam

Een leuke opleiding en leerzaam. Dus twijfel niet maak om deze opleiding te done.

Andrea Meijer, 26 jaar, Velsen Noord

Prima opleiding, goed te doen in avond uren zonder er heel veel tijd in te steken. Hoop wel dat ik het in een half jaar ga redden..