NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

catharina hoppenbrouwer, 52 jaar, den haag

IK doe mijn opleidingen al 17 jaar bij NTI, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Als ik vragen heb over mijn studie kan er geen antwoordt op gegeven worden door de mentoren of het nu technisch of... IK doe mijn opleidingen al 17 jaar bij NTI, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Als ik vragen heb over mijn studie kan er geen antwoordt op gegeven worden door de mentoren of het nu technisch of praktijk. Je wordt verwezen naar het Forum, waarna je zeker 3 tot 5 dagen moet wachten op het antwoord. Ben er niet blij mee.

rachelle de mooij, 20 jaar, Nieuwegein

Ik vind de boeken duidelijk en overzichtelijk. Het is fijn om op mijn eigen tempo te kunnen studeren.

Student begonnen in 2014, 30 jaar, Den haag

Je moet echt alles alleen uitzoeken en studieboeken zij meer dan 10 jaar oud

Kevin Riley, 28 jaar, Uithoorn

De begeleiding bij financiële vakken is niet aanwezig. Dit maakt het erg lastig om uberhaubt uit de startblokken te komen. Hoewel er geen begeleiding is, wordt er ook niet de mogelijkheid gegeven om... De begeleiding bij financiële vakken is niet aanwezig. Dit maakt het erg lastig om uberhaubt uit de startblokken te komen. Hoewel er geen begeleiding is, wordt er ook niet de mogelijkheid gegeven om een ander vak te kiezen. Ook ben ik van mening dat bedrijfseconomie geen essentieel vak is voor deze studie. Een alternatief vak dat meer aansluit bij deze studie lijkt mij geen slecht idee.

Margriet Sopers, 45 jaar, den haag

Opleiding bijzonder eenvoudig, slechte info studie, ongekend slechte service/overleg mogelijkheid. Belachelijk dat nti ook nog niet eens tablet wilde geven. Maar het aller belachelijkste is wel dat... Opleiding bijzonder eenvoudig, slechte info studie, ongekend slechte service/overleg mogelijkheid. Belachelijk dat nti ook nog niet eens tablet wilde geven. Maar het aller belachelijkste is wel dat ik met super cijfer geslaagd ben op 14 oktober, te weten met een 8,1 & 8,3, en pas na lang aandringen mijn diploma toegestuurd kreeg!
Zo'n snelle student moet in waarderen! En sowieso dient een diploma automatisch binnen 5 werkdagen na ontvangen examen uitslag toegestuurd te worden.
Heb via Consuwijzer dan ook officieel verzoek ingediend om Autoriteit markt &... naar jullie te starten.
Het feit dat ik ook nog in dit bestand zit is toch ook een teken dat de administratie slecht geordend is.

Maak er een mooi 2015 van! Er is genoeg ruimte voor verbetering.

M. Sopers

Student begonnen in 2014, 31 jaar, Prinsenbeek

Fijn op mijn eigen tempo studeren met de juiste materialen en achtergrondinformatie!

Malin Diepenbroek, 24 jaar, Loppersum

Goede opleider, snel antwoord na het versturen van een mail of een vraag. Het duurt wel erg lang totdat de examen cijfers bekend zijn.

Wil de Wit, 62 jaar, Rotterdam

Kon door operatie mijn cursus niet direct vervolgen, maar wel kosteloos verlengen. Zowel mentor als docent reageren vrijwel direct op huiswerk als vragen. Lastig vind ik wel dat ik uit diverse... Kon door operatie mijn cursus niet direct vervolgen, maar wel kosteloos verlengen. Zowel mentor als docent reageren vrijwel direct op huiswerk als vragen. Lastig vind ik wel dat ik uit diverse bronnen moet putten, maar ook dat went.

Student begonnen in 2014, 37 jaar, Amsterdam

Na mij eerdere positieve ervaring met het NTI en altijd goede cijfers, ben ik vol motivatie aan deze studie begonnen tussentijds dagelijks werkend met financiële berekeningen. Ik verbaas mij in... Na mij eerdere positieve ervaring met het NTI en altijd goede cijfers, ben ik vol motivatie aan deze studie begonnen tussentijds dagelijks werkend met financiële berekeningen. Ik verbaas mij in negatieve zin over de mate van het beoordelen door steeds dezelfde docent (3 vakken tot nu toe gedaan-5 examens) van de diverse examens. Tot nu toe geen 1 vak gehaald. De tijd gegeven bij het examen was in geen van de examens haalbaar. Mijn motivatie voor de studie is naar een dieptepunt gezakt omdat het geen kwestie is van de materie niet snappen of niet onder de knie hebben, maar van steeds een dik half uur te kort komen om de examen oefeningen af te maken en om ze nog even na te rekenen (foutjes zitten in een klein hoekje). Er is geen tijd om even na te denken, je moet als een robot de oefeningen maken met een wordpad programma die financiële berekeningen niet waardig zijn. Je bent aan het rommelen met tabellen waardoor je ook nog eens veel tijd verliest. Voor financiële berekening is het in mijn vak van uitermate belang dat je met Excel de analyses/rapportages aanlevert. Daarin echter zwaar teleurgesteld. Een duration calculatie maken zonder excel? Niet van deze tijd.

Sandra Boelhouwers , 44 jaar, Alkmaar

Ik heb voor 2 huiswerkopdrachten een onvoldoende gekregen. De docent gaf daarvoor als reden dat mijn antwoorden niet goed onderbouwd waren en dat mijn Nederlands niet goed was. In het vervolg zal ik... Ik heb voor 2 huiswerkopdrachten een onvoldoende gekregen. De docent gaf daarvoor als reden dat mijn antwoorden niet goed onderbouwd waren en dat mijn Nederlands niet goed was. In het vervolg zal ik daar zeker rekening mee houden.
Het is mij alleen niet duidelijk of de inhoud verder wel klopt. Ik vind het jammer dat ik daar geen feedback voor gekregen heb, nu weet ik niet of ik de stof al dan niet goed begrepen heb.