De opleiding Mode & Styling volg ik met veel plezier. De gekozen onderwerpen zijn interessant en vormen een goede basis voor een eventuele vervolgopleiding in de mode. Tijdens het studeren viel het...De opleiding Mode & Styling volg ik met veel plezier. De gekozen onderwerpen zijn interessant en vormen een goede basis voor een eventuele vervolgopleiding in de mode. Tijdens het studeren viel het me op dat de tekst wel iets verouderd is, maar dat is natuurlijk ook lastig met alle veranderingen van vandaag de dag. Met name het hoofdstuk over de Nederlandse ontwerpers verdient mijns inziens wel een update met info over Krommenacker en Jan Taminiau.
Ik heb een keer contact gehad met mijn mentor en dat was snel en prima. Wel zou ik graag feedback willen op het ingeleverde huiswerk en niet alleen een vinkje.
Student begonnen in 2014, 27 jaar, Den Haag
Studeren bij het NTI ervaar ik als zeer prettig en flexibel. De mentoren geven snel en duidelijk antwoord en wanneer er dingen niet kloppen, pakken ze dit vlot op. Ik voel mij als student serieus...Studeren bij het NTI ervaar ik als zeer prettig en flexibel. De mentoren geven snel en duidelijk antwoord en wanneer er dingen niet kloppen, pakken ze dit vlot op. Ik voel mij als student serieus genomen en heb niet het gevoel er alleen voor te staan! Ik zou iedereen die een beetje discipline heeft om zelfstandig te studeren aanraden om een thuisstudie bij NTI te volgen.
Agnetta Bakker, 30 jaar, Ooltgensplaat
Er blijken behoorlijk vaak (tik-)fouten in de lesstof te staan. Ik heb antwoorden van studieopgaven met beoordeling toegestuurd gekregen van een andere student, zou niet moeten kunnen. Daarnaast...Er blijken behoorlijk vaak (tik-)fouten in de lesstof te staan. Ik heb antwoorden van studieopgaven met beoordeling toegestuurd gekregen van een andere student, zou niet moeten kunnen. Daarnaast duurt beantwoording van voorgelegde vragen/klachten soms erg lang.
Bethany Palm, 24 jaar, Schinnen
Mijn docent voor de praktijk dagen was echt geweldig, en ik krijg altijd goede feedback van mijn huiswerk.
Karin Lambers-Stijf, 30 jaar, Veenendaal
Het is een hele mooie manier om op deze manier in je eigen tijd, op je eigen tempo een studie te volgen. Om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Het geeft mij de mogelijkheid om naast mijn werk een...Het is een hele mooie manier om op deze manier in je eigen tijd, op je eigen tempo een studie te volgen. Om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Het geeft mij de mogelijkheid om naast mijn werk een droom te verwezenlijken.
Kelly, 22 jaar, Enschede
Op zich wel een goede studie, maar niet echt fantastisch
nicole moinat, 30 jaar, purmerend
Zeer leerzame opleiding
Student begonnen in 2013, 25 jaar, Den haag
Prima zelfstandig uit te voeren studie. Enige minpunt is toch wel dat het lang duurt voordat je de uitslag van het tentamen weet. Communicatie met mentoren is erg fijn en ook het mail contact...Prima zelfstandig uit te voeren studie. Enige minpunt is toch wel dat het lang duurt voordat je de uitslag van het tentamen weet. Communicatie met mentoren is erg fijn en ook het mail contact is altijd snel. Studiemateriaal is erg fijn. Ik moest wel even wennen aan de "kerntaak" structuur. Maar dat valt erg mee uiteindelijk en is ook logisch opgebouwd. Goed aan te raden!
Cassandra de Boer, 47 jaar, Montfoort
Ik ben nog niet klaar met de studie. Ik ben bezig met hoofdstuk 4, het zijn 11 hoofdstukken. Het commentaar vind ik heel goed wat ik krijg op huiswerkopdrachten en ik heb ook echt het gevoel dat...Ik ben nog niet klaar met de studie. Ik ben bezig met hoofdstuk 4, het zijn 11 hoofdstukken. Het commentaar vind ik heel goed wat ik krijg op huiswerkopdrachten en ik heb ook echt het gevoel dat hier genoeg aandacht aan wordt besteedt.
Kelly S. , 21 jaar, Eys
Zeer leerzame cursus die je makkelijk naast je werk of opleiding kunt doen. Het niveau van de cursus ligt redelijk hoog, maar is toch prima bij te houden. De docenten zijn enthousiast, motiverend en...Zeer leerzame cursus die je makkelijk naast je werk of opleiding kunt doen. Het niveau van de cursus ligt redelijk hoog, maar is toch prima bij te houden. De docenten zijn enthousiast, motiverend en begeleiden je perfect! Ik heb de cursus met veel plezier afgerond.