Goede ervaring met het NTI gehad. Studiemateriaal was goed. Veel geleerd in tijdbestek wat ik voor ogen had. Oefenmateriaal matchte met examens.
Karin Andringa, 35 jaar, Groningen
Ik vind een aantal mensen die mij telefonisch te woord hebben gestaan onprofessioneel.
irene routs, 31 jaar, Venlo
Leuke en professionele docenten. Ik vind het prettig dat ik zelf kan bepalen wanneer ik tentamen doe.
Student begonnen in 2014, 53 jaar, Breda
Zeer duidelijke cursus die je in korte tijd alle informatie geeft om goed met MS Office overweg te kunnen.
Margo van den Brakel, 63 jaar, Hilversum
Met het grootste plezier heb deze opleiding gevolgd mijn allereerste digitale examen gedaan en ik ben geslaagd!
Raoul Raskin, 41 jaar, Kerkrade
Slechte tot geen terugkoppeling. Onduidelijkheden. Niet nakomen afspraken. Slecht lesmateriaal die vaak niet overeenkomt met het examen. 1 niet centraal gelegen nti gebouw. Mogelijkheden niet...Slechte tot geen terugkoppeling. Onduidelijkheden. Niet nakomen afspraken. Slecht lesmateriaal die vaak niet overeenkomt met het examen. 1 niet centraal gelegen nti gebouw. Mogelijkheden niet lokaal. Het betreft meerdere incidenten. Ervaren door meerdere studenten in onze groep. Heel moeizaam verloop. Heel jammer. Heel duur. Voor mij nooit meer NTI. Ik ben heel benieuwd of deze review geplaatst word.
Monique van Zoggel, 48 jaar, Vinkel
Ik vind het een goede opleiding alleen jammer dat het dus niet in eigen tempo kan omdat je afhankelijk bent van de praktijkdagen.
Stijn, 20 jaar, Purmerend
Zeer goede school ben zeer tevreden.
F. P., 29 jaar, W.
Ik ben erg blij dat ik deze inspirerende opleiding volg. Het is prettig om klassikaal les te kunnen volgen. Je kan dan goed 'sparren' met andere studenten, en je kan elkaar goed motiveren. Wel...Ik ben erg blij dat ik deze inspirerende opleiding volg. Het is prettig om klassikaal les te kunnen volgen. Je kan dan goed 'sparren' met andere studenten, en je kan elkaar goed motiveren. Wel jammer dat bijna de helft van alle lessen eigenlijk al gewoon praktijkdagen zijn, want die krijg je ook bij de gewone, niet klassikale opleiding. De docenten zijn erg bekwaam en het is erg prettig leren uit de fijne studieboeken. Naast fulltime werken is het goed te doen om te studeren en om bij te blijven. Hou er wel rekening mee dat je tentamens alleen overdag door de weeks kan maken. Verder bijzonder leerzaam allemaal!
Hinderkien Magritha Ploeger, 20 jaar, Noordbroek
Ik ben nu een dag bezig met de cursus maar ik vind het echt een leuke , leerzame en interessante cursus met veel bruikbare informatie .