NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

M, 21 jaar, Eindhoven

Duidelijke lesstof en altijd snel antwoord van mijn docent. De lesstof bevat helaas wel veel slordigheidsfouten.

Student begonnen in 2014, 33 jaar, Leiden

Op zich zit de studie goed in elkaar, maar ik merk dat het een studie is, die dit jaar nieuw is begonnen. Zo zitten er nog de nodige foutjes in het studiemateriaal. Daarnaast zijn het ontbreken van... Op zich zit de studie goed in elkaar, maar ik merk dat het een studie is, die dit jaar nieuw is begonnen. Zo zitten er nog de nodige foutjes in het studiemateriaal. Daarnaast zijn het ontbreken van een leraar voor en bepaald vak en het lange wachten op tentamencijfers enkele minpunten. Pluspunten vind ik dat docenten/mentoren snel op vragen antwoorden en de studie prima vanuit huis te doen is.

Mohsen Amrolahi, 34 jaar, Eindhoven

Ik ben er super blij me. De cursus is een aanrader. De opbouw is duidelijk en gestructureerd en echt vanaf niveau nul. Ik merk dat ik erg veel plezier heb in het leren van de Spaanse taal.

Student begonnen in 2014, 30 jaar, Amsterdam

Een erg leuke en interessante studie! Je wordt goed begeleid en op het forum kun je contact hebben met je medestudenten, wat ook erg fijn is. Alles wordt goed uitgelegd in de studieboeken en aan de... Een erg leuke en interessante studie! Je wordt goed begeleid en op het forum kun je contact hebben met je medestudenten, wat ook erg fijn is. Alles wordt goed uitgelegd in de studieboeken en aan de feedback die je krijgt van je docente heb je ook echt wat aan! Ik ben erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb!

Rianne Kwaak, 19 jaar, Amsterdam

Hele goede organisatie, behulpzaam personeel. Goed materiaal.

Kelly, 21 jaar, Enschede

Een goede studie met duidelijke informatie

Femke Zimmermann, 26 jaar, Rijswijk

Ik vond de opleiding heel erg leuk om te volgen, ik heb er veel van geleerd, veel toegepast in de praktijk en mijn netwerk uitgebreid. Helemaal Top!!!

Samira Madani

Als studente HBO Toegepaste Psychologie ben ik enorm tevreden over de opleiding. Ik ben zo blij dat ik mijn eigen studietijden kan indelen en het mooi ervan is ook nog dat ik op iedere plek waar ik... Als studente HBO Toegepaste Psychologie ben ik enorm tevreden over de opleiding. Ik ben zo blij dat ik mijn eigen studietijden kan indelen en het mooi ervan is ook nog dat ik op iedere plek waar ik mij bevind, mij studieboeken en studiemateriaal online kan meenemen en bij me heb.
Al met al, ideaal als alleenstaande mama!

Angelina van der Bij, 18 jaar, oudebildtzijl

Het is nu al een leuke opleiding ik ben net begonnen maar krijg veel informatie en goede hulp.

reyan mecking, 19 jaar, sliedrecht

Ik ben net gestart met deze opleiding.
De start is niet zo goed verlopen omdat ik diverse mails niet heb ontvangen met belangrijke gegevens