NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Joyce Heering, 35 jaar, Lelystad

Het gaat tot nu toe erg goed. Het is fijn dat je je eigen schema en werktempo kunt bepalen en als de omstandigheden er om vragen je tijdelijk even minder of meer kunt doen. Ideaal voor mij omdat ik... Het gaat tot nu toe erg goed. Het is fijn dat je je eigen schema en werktempo kunt bepalen en als de omstandigheden er om vragen je tijdelijk even minder of meer kunt doen. Ideaal voor mij omdat ik naast mijn gezin werk, sport en vrijwilliger ben.

Yvonne van Harselaar, 44 jaar, Bilthoven

Goede ervaring met NTI

Sandra Jansen, 31 jaar, Delft

Wat ik erg fijn vind is dat ik op mijn eigen tempo kan studeren en de vakken kan doen waar ik op dat moment behoefte aan heb. Als je vragen hebt kun je altijd het mentoraat bellen en die zoeken het... Wat ik erg fijn vind is dat ik op mijn eigen tempo kan studeren en de vakken kan doen waar ik op dat moment behoefte aan heb. Als je vragen hebt kun je altijd het mentoraat bellen en die zoeken het dan uit. De online leeromgeving fronter vind ik makkelijk om mee te werken. Het is even uitzoeken hoe het werkt, maar zodra je dat door hebt is het makkelijk om mee te werken.

Ellen van der Molen, 51 jaar, Den Helder

Het was even inkomen hoe alles digitaal werkt. Wat ik jammer vindt is dat de huiswerk cijfers en studiepunten zo laat worden bijgewerkt in het overzicht.
De lessen zijn goed te volgen. Het...
De lessen zijn goed te volgen. Het digitaal examen doen was even wennen. Verder ben ik zeer tevreden.

Lisette de Graaf, 28 jaar, Breezand

Flexibel studeren, goed te combineren met sociaal leven en werk en interessante lesstof maakt studeren bij het NTI leuk

Danny, 27 jaar, Rosmalen

Ik heb pas het boek bedrijfsadministratie door gewerkt met het maken van opgaven daarvan en weet nu er stuk meer van dan voorheen.

Erlyn Grevelt, 30 jaar, Capelle aan den IJssel

Mijn ervaring met NTI en mijn studie Bedrijfskunde MER is tot nu toe een inspirerend en motiverend geweest. Mijn studie heeft niet alleen het inzicht in mijn werk verrijkt, maar ook mijn kijk op de... Mijn ervaring met NTI en mijn studie Bedrijfskunde MER is tot nu toe een inspirerend en motiverend geweest. Mijn studie heeft niet alleen het inzicht in mijn werk verrijkt, maar ook mijn kijk op de Nederlandse maatschappij verruimd. Het volgen van een studie is niet alleen een aanrader voor ieder mens, maar de NTI draagt voor mij ook duidelijk bij aan mijn studieplezier. De modules die ik volg en de manier van studeren gaan mijn verwachtingen te boven. Ik ervaar volledige ruimte in hoe ik invulling kan geven aan mijn manier van studeren, je kunt zelf kiezen hoe diep je gaat en hoeveel begeleiding je nodig hebt. Kortom, ik ben heel erg tevreden en zet mijn studie met plezier voort.

Angelique Lauwen, 23 jaar, etten-leur

Wil je werken en studeren tegelijk? Dan is een opleiding bij NTI de oplossing! De inhoud van de studie is erg interessant. Het studiemateriaal sluit aan bij de verschillende modules die je volgt.... Wil je werken en studeren tegelijk? Dan is een opleiding bij NTI de oplossing! De inhoud van de studie is erg interessant. Het studiemateriaal sluit aan bij de verschillende modules die je volgt. Heb je vragen over je studie, over een bepaald van of iets anders, docenten en mentoren staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, snel en duidelijk! Daar naast zijn studenten ook gedreven om elkaar te helpen. Je kan de opleiding indelen zoal je zelf wilt, je bepaalt zelf in welke volgorde je welke vakken behandeld maar je kan ook het advies van de NTI volgen, die een advies geven van de vakken die je moet volgen. Heb je discipline, wil je je eigen tijd invullen, niet afhankelijk zijn van anderen en wil je graag een opleiding volgen naast je werk, dan is een opleiding bij NTI het antwoord!

John van den Tempel, 21 jaar, Houten

Ik heb weinig contact gehad met de mentoren omdat het allemaal is gelukt. het opstarten ging lastig maar het werd steeds duidelijker. Stage vinden is alleen een zeer groot probleem waar ik momenteel... Ik heb weinig contact gehad met de mentoren omdat het allemaal is gelukt. het opstarten ging lastig maar het werd steeds duidelijker. Stage vinden is alleen een zeer groot probleem waar ik momenteel mee zit en het gevoel heb dat ook het NTI me niet echt kan helpen aangezien ik nog steeds geen reactie heb op me stage oproep van het nti uit.

Heleen Kerssies, 29 jaar, Emmen

Het heerlijke van studeren via NTI is dat je alles in je eigen tijd kan indelen. Je kan studeren wanneer je maar wilt. Het klopt dat dit inderdaad discipline vraagt. Maar zodra je eenmaal bezig gaat... Het heerlijke van studeren via NTI is dat je alles in je eigen tijd kan indelen. Je kan studeren wanneer je maar wilt. Het klopt dat dit inderdaad discipline vraagt. Maar zodra je eenmaal bezig gaat en je de stof interessant vind dan blijft de trein wel lopen. Ook heb ik zelf contact gezocht met een aantal studenten waardoor ook wij elkaar kunnen supporten. De diverse modulewerkboeken en e-videos omschrijven goed wat er van je verwacht wordt. De huiswerkopdrachten zijn niet alleen toegespitst op de leerstof, maar ook op concrete situaties. Via internet kan je de gemaakte huiswerkopdrachten inleveren. Deze worden in principe binnen een week nagekeken door docenten uit het werkveld. Tevens spreekt de mix en diversiteit van de verschillende modules mij aan. Inmiddels heb ik drie praktijkdagen gehad. Het leuke daarvan is dat je dan andere studenten treft en ervaringen kan uitwisselen. Ook krijg je dan al het gevoel echt een specialist te worden. Vooral de combinatie van recht en dienstverlening spreekt mij aan: het kunnen helpen van mensen met vraagstukken binnen juridische kaders.