Mijn ervaring met deze opleiding is goed! ik vind het zelf erg fijn dat ik alles zelf in kan plannen. Zo ook met mijn stage, ik kon 2 dagen stage lopen en 3 dagen blijven werken. Het enige...Mijn ervaring met deze opleiding is goed! ik vind het zelf erg fijn dat ik alles zelf in kan plannen. Zo ook met mijn stage, ik kon 2 dagen stage lopen en 3 dagen blijven werken. Het enige lastige is dat je discipline moet hebben. Heb je dat niet dan is het een heel stuk lastiger. Het enige nadeel vindt ik dat je zelf alles moet uitzoeken dat is logisch ook en natuurlijk kan je je mentoren mailen maar daar gaat al gauw weer 2 dagen overheen. Maar verder raad ik het iedereen aan die naast zijn werk wil gaan studeren. Het is makkelijk te doen.
Natasja Bourguignon, 36 jaar, Zevenhuizen
De opleiding is enigszins pittig wanneer je deze naast je werk volgt, maar hij is super interessant! Persoonlijk ben ik zeer te spreken over de controle die de mentoren telefonisch uitvoeren. Ik...De opleiding is enigszins pittig wanneer je deze naast je werk volgt, maar hij is super interessant! Persoonlijk ben ik zeer te spreken over de controle die de mentoren telefonisch uitvoeren. Ik volg sinds december 2013 de cursus en ben inmiddels drie keer gebeld om te kijken hoe ik het vind gaan. Super!
tonnie van de wijngaard, 23 jaar, arnhem
Ik heb 8jaar niet gestudeers en mensen zeiden dat ik dit niet kon maar ik kan het wel en begrijp de stof ook en blijft ook hangen toppie
Petra Bekkema, 41 jaar, Warns
Mijn ervaring met de HBO Pedagogiek Klassikaal opleiding van de hogeschool NTI is zeer positief. Vanaf maart dit jaar ben ik aan het studeren en als ik vragen heb bel ik met volle tevredenheid de...Mijn ervaring met de HBO Pedagogiek Klassikaal opleiding van de hogeschool NTI is zeer positief. Vanaf maart dit jaar ben ik aan het studeren en als ik vragen heb bel ik met volle tevredenheid de mentor van de opleiding, meerdere malen ben ik ook per mail op een correcte manier geholpen. Komende zaterdag ga ik met veel plezier naar college, hier krijg ik les in een vak van de opleiding en kan ik thuis mee aan de slag. Ook het contact wat ik heb met medestudenten is prettig, via de NTI app kunnen we tevens contact hebben met elkaar. Ik ben zeer tevreden over de HBO opleiding en hoop in 2017 mijn HBO diploma Pedagogiek te behalen.
Student begonnen in 2014, 23 jaar, den haag
Top opleiding
Esra Ozdemir, 21 jaar, Rotterdam
Veel informatie klopt niet, er word gezegt dat je een persoonlijke mentor toegewezen krijgt. Op de sbo dag word leuk verteld dat we niet echt een mentor hebben en dat wij gewoon vragen kunnen...Veel informatie klopt niet, er word gezegt dat je een persoonlijke mentor toegewezen krijgt. Op de sbo dag word leuk verteld dat we niet echt een mentor hebben en dat wij gewoon vragen kunnen stellen aan iedere docent.. Niemand die mij opbelde voor begeleiding of hoe het ging. Ook werd mij bij aanmelding duidelijk gemaakt dat de examenkosten apart kon betalen, hierover heb ik al een klacht ingedient maar helaas is er niks aangedaan. Ik moest het maar accepteren.. Dus bij afmelding van de opleiding vroeg ik of ik exclusief examenkosten de gehele jaar mocht betalen, dat kon dus ook niet. Ik voelde mij belazerd. De verkeerde informatie gaf Ian lauw mij bij aanmelding. Volgens mij denk ik dat het marketing praatjes waren om mij naar binnen te lokken. Ik vind het heel jammer dat het zo moet verlopen. Nadat ik hoorde dat ik niet apart (studie en examengeld) mocht betalen, was mijn vertrouwen al weg en wou ik niet meer tijd verliezen. Ik had graag verwacht dat nti zijn excuses aanbood aan de verkeerde informatie die zij mij gaven bij aanmelding. Ik dacht dat ik ervan uit kon gaan dat ik meneer Ian kon vertrouwen met de informatie die hij gaf. Ik ben dupe geweest van verkeerde informatie en het was een dure grap. Heel jammer..
Safoura Buh, 22 jaar, Ridderkerk
Zeer slechte ervaring met NTI, zodra je het contract ondertekent kom je allemaal achter dingen en extra kosten die niet genoemd zijn!!! Ook klopt er niks van de informatie die hier op de website...Zeer slechte ervaring met NTI, zodra je het contract ondertekent kom je allemaal achter dingen en extra kosten die niet genoemd zijn!!! Ook klopt er niks van de informatie die hier op de website staat. Ik ben bezig met het beeindingen van mijn contract bij NTI want hier heb ik heel veel spijt van!!!
Carieke Pol, 44 jaar, Zuidlaren
Het NTI is een prima Hogeschool! Handig om in te plannen in je drukke leven maar zelfdiscipline is vereist. Hoewel, als de studie zo leuk is als deze is dat geen enkel probleem! Hou jezelf alert en...Het NTI is een prima Hogeschool! Handig om in te plannen in je drukke leven maar zelfdiscipline is vereist. Hoewel, als de studie zo leuk is als deze is dat geen enkel probleem! Hou jezelf alert en bij de pinken en wanneer er iets misgaat is je mentor er altijd om je te helpen en te motiveren. Ik ben blij met mijn keuze voor het NTI en zou iedereen aanraden om op deze manier jezelf te ontwikkelen. Just go for it!
Christian Verbaandert, 21 jaar, Tilburg
Goede ervaring met de opleiding. Alleen de praktijkdag nog niet gehad. Programma had van mij wel aangepast mogen worden naar de daadwerkelijke studie verplichtingen en niet aangevuld worden met een...Goede ervaring met de opleiding. Alleen de praktijkdag nog niet gehad. Programma had van mij wel aangepast mogen worden naar de daadwerkelijke studie verplichtingen en niet aangevuld worden met een boek over arresten die niet in het eindexamen terug komen.
gabriella bergers, 18 jaar, leiden
Voordat ik met mijn cursus begon werd er naar bij geluisterd en werd er mij deze cursus geadviseerd, dit waardeerde ik enorm.