Na de cursus besteld te hebben kon ik zelfstandig aan de slag wanneer het mij uit kwam. Het viel me tegen wat NTI te bieden heeft m.b.t. lesmateriaal. Het enige wat je krijgt is een...Na de cursus besteld te hebben kon ik zelfstandig aan de slag wanneer het mij uit kwam. Het viel me tegen wat NTI te bieden heeft m.b.t. lesmateriaal. Het enige wat je krijgt is een lesboek en online kun je opdrachten maken (die ook precies hetzelfde in het boek vermeldt staan). M.a.w. Ik had net zo goed zelf extern een boek van sociale hygiëne kunnen aanschaffen deze lezen en leren en zelf via svh het examen kunnen regelen. Een tegenvaller hoe duur en inhoudelijk weinig NTI aan te bieden heeft. Geen extra proefexamens of iets dergelijks.
Hendriek Kerssies, 31 jaar, den haag
Ik ben inmiddels in het derde en laatste boek bezig en heb inmiddels al veel geleerd. Het is echt een studie waar je zelf wat aan hebt. Je leert beter om te gaan met moeilijke situaties en krijgt...Ik ben inmiddels in het derde en laatste boek bezig en heb inmiddels al veel geleerd. Het is echt een studie waar je zelf wat aan hebt. Je leert beter om te gaan met moeilijke situaties en krijgt inzicht in je handelen.
Laurens Dorenveld, 41 jaar, Stieltjeskanaal
Een erg leuke en leerzame opleiding, die je makkelijk kunt halen binnen het aanbevolen studietempo. Vanwege mijn eigen werkzaamheden heb ik een ander studietempo gevolgd en kon gemakkelijk kosteloos...Een erg leuke en leerzame opleiding, die je makkelijk kunt halen binnen het aanbevolen studietempo. Vanwege mijn eigen werkzaamheden heb ik een ander studietempo gevolgd en kon gemakkelijk kosteloos verlengen. Mijn huiswerk en beroepsopdracht werden snel nagekeken en voorzien van commentaar waar je wat aan hebt en waardoor je weer verder kan. Opleidinmg sluit goed aan bij de praktijk. Binnenkort weer orienteren op een nieuwe opleiding bij het NTI.
Manon Hofman, 49 jaar, Maastricht
Ik vind het nog altijd moeilijk als je vragen wilt stellen om deze dan ook op het forum te plaatsen. Meestal krijg je niet direct antwoord en dit stagneert het studeren. Tevens vind ik de correcties...Ik vind het nog altijd moeilijk als je vragen wilt stellen om deze dan ook op het forum te plaatsen. Meestal krijg je niet direct antwoord en dit stagneert het studeren. Tevens vind ik de correcties mbt de controle op het huiswerk vaak onduidelijk weergegeven.
A.H. Oever van 't-Dijkstra, 44 jaar, wezep
Een leuke studie, maar er zou meer links naar bronnen gegeven kunnen worden zoals BW, Flexwet e.d. via studentennet.
Shane Boet, 23 jaar, Zaandam
Ik vind het een leuke opleiding om te doen, mede omdat ik mijn eigen tempo mag bepalen.
Student begonnen in 2014, 25 jaar, leiden
Als je een eigen onderneming wil starten en alleen wil weten hoe je moet starten dan is het prima te doen in een week, Maar ik vond het studiemateriaal echt minimaal en niet wat ik had verwacht van...Als je een eigen onderneming wil starten en alleen wil weten hoe je moet starten dan is het prima te doen in een week, Maar ik vond het studiemateriaal echt minimaal en niet wat ik had verwacht van het NTI. Je krijgt 3 boeken en maar 1 hiervan is voor het inleveren van het huiswerk. En dan nog hoe je maar 1 boek te lezen dan is de studiehandleiding nog erg onoverzichtelijk..
Geen aanrader ik zou eerder gaan voor de MKB of iets dergelijks.
Ik ben erg blij met dit boek, leuk geschreven, nuttig gebundeld per hoofdstuk. De huiswerkopdrachten uit de andere recensie zijn er wel degelijk, die kun je in het boek maken en online nakijken of...Ik ben erg blij met dit boek, leuk geschreven, nuttig gebundeld per hoofdstuk. De huiswerkopdrachten uit de andere recensie zijn er wel degelijk, die kun je in het boek maken en online nakijken of bespreken met medestudenten. Ik vind alleen jammer dat het een boek uit 2009 is, waardoor sommige stukjes al veranderd zijn met der tijd.
Res van Heesen, 28 jaar, Nieuwegein
Zeer zeer slecht. Ik kan niemand aanraden deze opleiding via het NTI te volgen. De opleiding bestaat voor de helft uit het schrijven van een paper, hierbij wordt je niet begeleidt. De praktijkdag...Zeer zeer slecht. Ik kan niemand aanraden deze opleiding via het NTI te volgen. De opleiding bestaat voor de helft uit het schrijven van een paper, hierbij wordt je niet begeleidt. De praktijkdag wordt een paar dagen van tevoren afgezegd dus de enige begeleiding die je krijgt is het nakijken van vragen die uit het studieboek gemaakt kunnen worden....
Je bent beter af als je voor 200 euro de boeken koopt en de rest van het geld in je zak houdt. Ik heb extern begeleiding moeten zoeken om enigszins feedback te krijgen.
Leuke opleiding maar absoluut niet via het NTI doen!!!
G.H.G. van Beek, 52 jaar, Amersfoort
Beetje jammer dat dat niet van tevoren...Goede opleiding voor verdieping. Maar helaas heb je niets aan deze opleiding om aangesloten te worden bij de grote beroepsorganisaties.
Beetje jammer dat dat niet van tevoren gemeld werd.