NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Rianne van de Kolk, 20 jaar, Opheusden

Ik leer helemaal niks, er staat praktijk opleiding, nou geweldig krijg boeken thuisgestuurd met een hoofd om te oefenen zonder materiaal.
Je krijgt maar 2 praktijklessen en ben al een halfjaar...
Je krijgt maar 2 praktijklessen en ben al een halfjaar ingeschreven betaal me elke maand scheel aan die opleiding en ik krijg er niks voor terug. Opzeggen kan ook niet want dan moet je de gehele opleiding terug betalen. NOOIT meer dus.

Wendy Yeung-Deegens, 26 jaar, Ijsselstein

Zit goed in elkaar, verrassend

Chantal Blind, 25 jaar, Purmerend

Een leuke en leerzame cursus!

Kitty Jansen, 40 jaar, Vlaardingen

Als alleenstaande moeder met een drukke baan in het onderwijs zie ik geen mogelijkheid om daarnaast nog naar school te gaan. Een thuisstudie via het NTI behoorde gelukkig wel tot de mogelijkheden.... Als alleenstaande moeder met een drukke baan in het onderwijs zie ik geen mogelijkheid om daarnaast nog naar school te gaan. Een thuisstudie via het NTI behoorde gelukkig wel tot de mogelijkheden. Het valt mij af en toe best zwaar om tijd te maken voor de studie maar omdat alles zo interessant is vind ik het nog steeds erg leuk om te doen. Ik ga er wel langer over doen dan de vier jaar die er voor staat maar dat is niet anders. Het belangrijkste is dat op deze manier mijn wens om HBO Pedagoog te worden in vervulling kan gaan en tot die tijd geniet ik van de kennis die ik opdoe en die ik in mijn werk op school direct in de praktijk kan brengen.

E.H.M. Ramaker, 48 jaar, Oosterhout

Leuk, plezierig en op eigen tempo studeren.
Goede begeleiding en snel reactie op je vragen.

Riana Bouwhuis-Kraan, 48 jaar, Doorn

Leuke en veelzijdige cursus! Ik zou deze cursus zeker aanraden aan een beginnende secretaresse/management assistent. Als je al wat ervaring hebt, denk ik dat deze cursus je niet meer verdieping gaat... Leuke en veelzijdige cursus! Ik zou deze cursus zeker aanraden aan een beginnende secretaresse/management assistent. Als je al wat ervaring hebt, denk ik dat deze cursus je niet meer verdieping gaat geven. Zo heb ik het althans ervaren. Maar desondanks vond ik het wel een leuke cursus om te doen en heb het met goed gevolg kunnen afronden.

Linda van Huizen, 51 jaar, Leeuwarden

Ik vond het een mooie opleiding en ik vond het fijn dat ik op mijn eigen tempo studeren. Moest door omstandigheden twee keer verlengen. Kon dat niet dan had ik het niet af kunnen maken. Ben nu... Ik vond het een mooie opleiding en ik vond het fijn dat ik op mijn eigen tempo studeren. Moest door omstandigheden twee keer verlengen. Kon dat niet dan had ik het niet af kunnen maken. Ben nu helemaal trots dat ik het volbracht heb. De studie vraagt wel veel zelf discipline maar dat hoort erbij. Ik had ook graag een aansluitende studie op deze opleiding willen doen die nog dieper op de materie ingaat. Maar op zich is deze studie al erg mooi. Ben er blij mee.

Art Scholten, 21 jaar, Huissen

Over het algemeen tevreden !

lara Rozeboom , 29 jaar, herveld

Tot nu toe is alles duidelijk en makkelijk te vinden. Ben zeer tevreden en ik kan leren in een goed tempo.

Marith van der Borg, 26 jaar, Amsterdam

Mijn ervaring met studeren bij het NTI is positief. De praktijkdagen zijn erg leerzaam en het is fijn om dan medestudenten te spreken, dit motiveert en inspireert mij enorm. Het thuis studeren... Mijn ervaring met studeren bij het NTI is positief. De praktijkdagen zijn erg leerzaam en het is fijn om dan medestudenten te spreken, dit motiveert en inspireert mij enorm. Het thuis studeren brengt veel flexibiliteit en vrijheid met zich mee maar vraagt ook veel zelfdiscipline. Weken na weken studeren thuis is soms lastig. Ik mis het regelmatige contact met medestudenten wel. De dienstverlening van het NTI is erg prettig. De mentoren staan altijd voor je klaar en ook de docenten zijn goed te bereiken voor vragen en opmerkingen.