NTI-nl

Toppie

Myrthje

Leuke en leerzame opleiding

pim manait

In November 2012 ben ik begonnen met de hbo-opleiding Pedagogiek. Het vergt een hoge mate van zelfstandigheid en discipline, maar je kunt op je eigen tempo je studie navigeren. Als je dit beheerst,... In November 2012 ben ik begonnen met de hbo-opleiding Pedagogiek. Het vergt een hoge mate van zelfstandigheid en discipline, maar je kunt op je eigen tempo je studie navigeren. Als je dit beheerst, is dit een goed te doen! In het begin moest ik hieraan wennen, aangezien ik een aantal jaar gestudeerd heb via een reguliere HBO-instelling. Studeren via het NTI is mij zeker bevallen tot nu toe en ik kan het iedereen aanraden.

maarleveld

Zelf ben ik zeer tevreden over de opleiding, af en toe is het wel zwaar maar door een goede begeleiding van de mentoren en het snelle nakijken van de docenten wordt het wel een stukje makkelijker.... Zelf ben ik zeer tevreden over de opleiding, af en toe is het wel zwaar maar door een goede begeleiding van de mentoren en het snelle nakijken van de docenten wordt het wel een stukje makkelijker. Al met al .. Tevreden!

frank theunissen

Ik ben pas sinds kort bezig met de studie maar ik vind het echt hartstikke leuk. De begeleiding is ook hartstikke goed.

Wendel

Prima opleiding voor als je meer wilt weten over alles wat te maken heeft met opvoedingsondersteuning.

Mattijn Bosch

Het is een leuke opleiding, maar de literatuur had wel iets makkelijker geschreven kunnen worden.

Johan Stoetman

Ik vind deze studie prettig om te volgen. Van mij zou er wel wat meer les bij mogen, de stof is namelijk pittig en de tijd van de lessen is beperkt. Wel is het een interessante opleiding, er wordt... Ik vind deze studie prettig om te volgen. Van mij zou er wel wat meer les bij mogen, de stof is namelijk pittig en de tijd van de lessen is beperkt. Wel is het een interessante opleiding, er wordt veel van je verwacht maar dat krijg je ook terug. Contact met het NTI verloopt goed, er wordt gereageerd op mails etc, so far so good. De examens zijn goed geregeld, al vind ik het een tekortkoming dat je voor inzicht in je eigen examens naar Leiden moet afreizen. Naar verluid is men bezig hiervoor een oplossing te zoeken.