Ik vind het heerlijk om mijn eigen leertijden te bepalen en omdat ik nu veel tijd heb, kan ik gewoon de opleiding versnellen en in bijvoorbeeld 7 maanden afmaken! De reden dat ik het niveau van de...Ik vind het heerlijk om mijn eigen leertijden te bepalen en omdat ik nu veel tijd heb, kan ik gewoon de opleiding versnellen en in bijvoorbeeld 7 maanden afmaken! De reden dat ik het niveau van de opleiding een 7 heb gegeven is alleen omdat ik een redelijk deel van de stof al tijdens biologie op de HAVO heb geleerd, de stof is verder uitstekend uitgelegd.
Debby verwoert
Na verschillende studies te hebben gedaan, maar niet afgrond heb ik nu een passende studie gevonden met de perfecte studievorm.
Dianne Bruggink
Feedback van de mentoren erg goed en snel.
Mevr. Hoogewoonink
Ik vind het nog wel moeilijk ik had het anders verwacht, maar ik doe het liever dan op school.
mary mulder
Ben nog niet zo lang bezig, maar tot op heden is het goed duidelijk.
Mandy Plugge
Online Marketing is een superstudie als je meer erover wilt weten. Alle aspecten komen aan bod en vooral de praktijkdag is erg leuk en leerzaam!
anita telders
Niveau van de cursus is goed te doen, studie tempo ook.
de boer
De opleiding zit proffessioneel in elkaar met goed contact met de docenten en Mentoren. Doordat je helemaal je eigen uren werk kan bepalen ben je altjid gemotiveerd wanneer je begint.
jtm werkhoven
Ik heb met veel plezier gestudeerd en mijn opleiding met succes afgerond in januari 2013.
van goch
Hele leuke cursus. Sommige hoofdstukken waren best pittig, maar goed om te doen. Heb er veel van opgestoken en ga nu verder met de cursus Gezond en Fit.