Studeren bij het NTI past perfect bij mijn drukke baan en drukke gezinsleven. Door de flexibele invulling van de studie voel ik me niet onder druk staan en houdt dit mij gemotiveerd om door te...Studeren bij het NTI past perfect bij mijn drukke baan en drukke gezinsleven. Door de flexibele invulling van de studie voel ik me niet onder druk staan en houdt dit mij gemotiveerd om door te studeren.
Goed!
Ik ben zeer tevreden met invulling van de opleiding. De logische opzet en grote diversiteit aan onderwerpen maakt het studeren tot een leuke bezigheid!
Ik vind studeren via de NTI prettig. Ik kan mijn eigen tijd indelen. Ook de vele mogelijkheden voor een digitaal examen vind ik ideaal. De praktijkdagen zijn nuttig, leerzaam, goed op gezet en vaak...Ik vind studeren via de NTI prettig. Ik kan mijn eigen tijd indelen. Ook de vele mogelijkheden voor een digitaal examen vind ik ideaal. De praktijkdagen zijn nuttig, leerzaam, goed op gezet en vaak nog gezellig.
Goede opleiding. Je wordt alleen een beetje verrast met wat er van je wordt verwacht, maar dat was voor mij geen probleem. Verder moet je goed je best doen om het bij te houden, ik ben toch wel...Goede opleiding. Je wordt alleen een beetje verrast met wat er van je wordt verwacht, maar dat was voor mij geen probleem. Verder moet je goed je best doen om het bij te houden, ik ben toch wel minimaal 4 uur per week bezig met mijn opleiding.
m. de vries
Goede en duidelijke opleidingen.
Ben net een kleine maand begonnen met de opleiding Bedrijfskunde MER. De boeken zijn top en de lesstof is goed leesbaar. Heb al eens opleidingen gedaan via de concurrent en waar ik mij aan ergerde...Ben net een kleine maand begonnen met de opleiding Bedrijfskunde MER. De boeken zijn top en de lesstof is goed leesbaar. Heb al eens opleidingen gedaan via de concurrent en waar ik mij aan ergerde was het losbladerige systeem met tal van schrijffouten. Hier bij het NTI zijn het mooie lesboeken die een stevige kaft hebben. Daarnaast worden er in de lesstof ook genoeg voorbeelden gegeven, zodat de lesstof voor je gaat leven. Het zijn boeken die met de tijd meegaan, dus geen teksten die inmiddels in het archief horen. Ronduit top.
Ik vind het een goede opleiding die mooi in het beeld past van wat ik hiervoor gedaan heb.
Prima opleiding, duidelijk lesmateriaal en vooral goede hulp van de mentoren.
Bart Jensen
Een wettelijk erkende beroepsopleiding waarbij alle basisonderdelen van het boekhouden onder de aandacht komen. Daarnaast is de opleiding toegankelijk voor iedereen en word je als student goed...Een wettelijk erkende beroepsopleiding waarbij alle basisonderdelen van het boekhouden onder de aandacht komen. Daarnaast is de opleiding toegankelijk voor iedereen en word je als student goed voorbereid op het examen.