Ik ben net begonnen, maar ik ervaar de opleiding nu al als uitstekend. De stof is goed te begrijpen en de hoofdstukken zijn helder ingedeeld. In de studiehandleiding staat goed uitgelegd wat je...Ik ben net begonnen, maar ik ervaar de opleiding nu al als uitstekend. De stof is goed te begrijpen en de hoofdstukken zijn helder ingedeeld. In de studiehandleiding staat goed uitgelegd wat je allemaal moet doen. Mijn mentor belde me om te vragen of het pakket compleet was binnengekomen. Dat vond ik erg netjes! Ik ben zeer tevreden.
Opleiding is erg leuk, begeleiding ook. Vind het verschrikkelijk jammer dat de praktijktrainingen niet in meerdere steden gegeven kunnen worden. De reistijden zijn enorm!
Je kunt in je eigen tempo studeren en als je begeleiding nodig heb dan krijg je goed advies. Het is allemaal wel even zoeken, zoals op jouw eigen studentenpagina maar zodra je het weet dan werkt het...Je kunt in je eigen tempo studeren en als je begeleiding nodig heb dan krijg je goed advies. Het is allemaal wel even zoeken, zoals op jouw eigen studentenpagina maar zodra je het weet dan werkt het prettig.
Thea Janssen
Voordeel: Heel plezierig is het eigen studietempo. De stof wordt helder uitgelegd. Nadeel: Communicatie digitaal met leraar is wel eens lastig. Je kunt je vraagstelling niet goed onderbouwen om...Voordeel: Heel plezierig is het eigen studietempo. De stof wordt helder uitgelegd. Nadeel: Communicatie digitaal met leraar is wel eens lastig. Je kunt je vraagstelling niet goed onderbouwen om helder te krijgen waar de moeilijkheid ligt. Verder vind ik nog al wat fouten in het studiemateriaal zitten.
Op zoek naar een uitdaging deze cursus aangekocht. Zodra hij in huis was ben ik ermee begonnen en ben erg enthousiast geraakt. Het gaat om meerdere modules met elk een aantal hoofdstukken, per...Op zoek naar een uitdaging deze cursus aangekocht. Zodra hij in huis was ben ik ermee begonnen en ben erg enthousiast geraakt. Het gaat om meerdere modules met elk een aantal hoofdstukken, per hoofdstuk lever je je huiswerk in. Overzichtelijk, interessant en goed naast een baan te combineren.
E. Hissink
Erg afhankelijk van het NTI wat betreft het volgen van praktijkdagen en het nakijken van opdrachten indien opdrachten op elkaar aansluiten. Pluspunt is het kunnen werken in eigen tijd en geen...Erg afhankelijk van het NTI wat betreft het volgen van praktijkdagen en het nakijken van opdrachten indien opdrachten op elkaar aansluiten. Pluspunt is het kunnen werken in eigen tijd en geen verplichte colleges.
Els van der Steen
Afgelopen jaar ben ik begonnen met de cursus 'Chinees voor beginners' van NTI en sindsdien is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan vol met karakters, gekke woorden en verrassende gezichten....Afgelopen jaar ben ik begonnen met de cursus 'Chinees voor beginners' van NTI en sindsdien is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan vol met karakters, gekke woorden en verrassende gezichten. Het is een pittige, maar erg leuke cursus. Het valt natuurlijk niet mee om van 700 karakters de betekenis te leren, laat staan te onthouden en te schrijven. Maar als het je eenmaal lukt, dan geeft dat een heel trots gevoel! Hoeveel Nederlanders kunnen nu zeggen dat ze Chinees kunnen praten?! Daarnaast krijg je uit je omgeving ook hele verbaasde en bewonderende reacties wanneer je ze over de cursus vertelt. De cursus is zeer gevarieerd; je leert iets over de Chinese cultuur, de grammatica en je moet Chinees kunnen luisteren en spreken. Vervolgens stuur je je gemaakte huiswerk op naar je docent, die je vervolgens feedback geeft waardoor je jezelf nog meer ontwikkelt. Als met al een hele leuke, leerzame en uitdagende cursus. Ik heet u alvast van harte welkom in de wondere wereld van het Chinees!
Ik ben niet zo lang geleden begonnen,maar kan nu al zeggen dat het echt goed wordt uitgelegd en wanneer je hulp nodig hebt dat er altijd iemand klaar staat.
Het is op zich wel te doen, wat ik alleen jammer vind dat er maar zo weinig keuzemogelijkheid is om het examen te doen.
Heb de basisopleiding zonder problemen in 10 maanden gehaald.