Het is een leuke studie,maar wel echt zelfstandig. Alleen aan beginnen als je het zelf redt.
Heerlijk om op je eigen manier te kunnen studeren en hierbij je eigen tijd in te kunnen delen!
Mijn persoonlijke ervaring met de studie van NTI is positief, je kunt je eigen tijd indelen. Wanneer het jou uitkomt leer je, kun je een weekje niet leren pak je een andere week wat meer. De...Mijn persoonlijke ervaring met de studie van NTI is positief, je kunt je eigen tijd indelen. Wanneer het jou uitkomt leer je, kun je een weekje niet leren pak je een andere week wat meer. De opleiding is duidelijk, eerst even je weg zoeken op het digitale net. maar als je de praktijkstagedag hebt gehad daar vertellen ze je alles hoe en waar je het kunt vinden op internet. De toetsen via het net zijn fijn, je kunt voor je zelf kijken waar je staat.
Ik vond het erg pittig om alles zelfstandig te moeten doen. Miste soms echt klasgenoten. Thuisstudie is het niet helemaal omdat je nog veel naar Leiden moet voor examens.
Heel tevreden.
Er zijn korte lijnen met docenten. Studiemateriaal is duidelijk.
Online insturen van huiswerk werkt perfect. Prima begeleiding bij vragen en bij voldoende zelfdiscipline heel leerzaam en houdt de geest wakker. Ik ga graag nog een volgende studie aanvragen.
De opleiding is pittig, veel oefeningen en tekst, maar er zijn genoeg oefeningen te doen om dit onder te knie te krijgen, oefeningen worden ook heel snel nagekeken! Ik heb over het algemeen een...De opleiding is pittig, veel oefeningen en tekst, maar er zijn genoeg oefeningen te doen om dit onder te knie te krijgen, oefeningen worden ook heel snel nagekeken! Ik heb over het algemeen een goede indruk van het NTI!
Alleen de SBO avond gehad; inhoudelijk niet heel bijzonder maar wel fijn om medestudenten te ontmoeten.
Ik ben zeer tevreden met het NTI en de leeromgeving.