NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

NaMi

Heel slecht. Schrijf je absoluut niet in!!!!!

Klantenserviceteam bijscholen, zodat ze de klanten geen verkeerde informatie geven waardoor de klanten onnodig in problemen komen. Het klantenserviceteam beloofd heel veel wat uiteindelijk niet... Klantenserviceteam bijscholen, zodat ze de klanten geen verkeerde informatie geven waardoor de klanten onnodig in problemen komen. Het klantenserviceteam beloofd heel veel wat uiteindelijk niet klopt. En als je aangeeft dat de fout bij hun ligt doen ze alsof je gek bent en dit nooit hebben gezegd. Zelfs als je het zwart op wit heb, praten ze er niet over en als je ze vervolgens erop aanspreekt negeren ze je gewoon. Ze zijn te trots om hun excuses aan te bieden. Mensen schrijf je niet in maar zoek een betere onderwijsinstelling. Ook voordat je de beslissing neemt om je in te schrijven bij een onderwijsinstelling ga online en bekijk de reviews. Als ik dat had gedaan had ik me nooit ingeschreven bij NTI. Hun reviews online zijn over het algemeen heel slecht. Dit zou me heel veel problemen en kosten hebben bespaard.

Moniek Roeleveld

Mijn ervaring met NTI is erg positief, ik heb alle vrijheid die ik wil. Ik kan zelf inplannen wanneer ik iets wil gaan doen, de praktijkdagen en het examen kan je op een zelf gekozen datum en... Mijn ervaring met NTI is erg positief, ik heb alle vrijheid die ik wil. Ik kan zelf inplannen wanneer ik iets wil gaan doen, de praktijkdagen en het examen kan je op een zelf gekozen datum en tijdstip inplannen. Het studiemateriaal is erg fijn, alle boeken worden thuis gestuurd en je kan vrijwel meteen beginnen. Het niveau van de opleiding is voor mij uitdagend waardoor het leuk en interessant blijft om verder te gaan met studeren.

René

In maart ingeschreven voor een cursus. Deze voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik beriep mij op de 14 daagse bedenktijd. Na 2 weken gebeld wanneer mijn geld teruggestort zou worden. "O, dat had al... In maart ingeschreven voor een cursus. Deze voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik beriep mij op de 14 daagse bedenktijd. Na 2 weken gebeld wanneer mijn geld teruggestort zou worden. "O, dat had al gemoeten, het wordt vrijdag gestort". Dit herhaalde zich 3 x. Ook meerdere keren telefonisch/mail contact mocht niet baten. NTI houdt zich niet aan haar afspraken. Mijn tip: Bespaar je een hoop energie, frustratie en financieel ellende. Er zijn betere aanbieders

Het niet houden aan afspraken

Houden aan afspraken. Klanten serieus nemen

Stefan Haan

T.n.t. vind ik het leuk en ben ik erg enthousiast. Het eerste huiswerk ingeleverd en erg snel nagekeken terug gekregen. Top

anita

Tot nu toe een positieve ervaring en erg interessante lesstof. het is een herhaling van mijn mbo opleiding met veel verdieping. erg leuk om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Kim Wiersema

Als je zelf een goed studieprogramma maakt en je hier ook aan houdt is het goed te doen. Het vergt wel veel discipline

Djowindah Spaninks

Dit is mijn eerste opleiding geweest bij NTI.
Het verliep makkelijk en ik heb de opleiding zelfs sneller afgerond dan verwacht.
Daarnaast heb ik nu mijn eigen website ontworpen dankzij...
Dit is mijn eerste opleiding geweest bij NTI.
Daarnaast heb ik nu mijn eigen website ontworpen dankzij het NTI!

Mian Haq

Alles is op jouw eigen tempo, je ervaart weinig druk

T. Hoekstra

Het is moeilijk om een volledige HBO opleiding en topsport te combineren. Maar omdat ik graag mijn hbo diploma wil hebben heb ik mij verdiept in een thuisstudie. Dit bevalt mij zeer goed. Ik kan... Het is moeilijk om een volledige HBO opleiding en topsport te combineren. Maar omdat ik graag mijn hbo diploma wil hebben heb ik mij verdiept in een thuisstudie. Dit bevalt mij zeer goed. Ik kan mijn dagen inplannen hoe ik dat wil en de lesstof is duidelijk en goed. Het bevalt goed en door een duidelijke planning voor jezelf blijf je op schema.