NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Kim de Snoo, 20 jaar, Best

Overstap naar het NTI gemaakt, binnen 5 dagen was alles keurig geregeld. Boeken waren heel snel binnen. Duidelijke informatie per telefoon gehad door een studieadviseur. Goede duidelijke... Overstap naar het NTI gemaakt, binnen 5 dagen was alles keurig geregeld. Boeken waren heel snel binnen. Duidelijke informatie per telefoon gehad door een studieadviseur. Goede duidelijke communicatie tussen docenten, studieadviseur en jijzelf zowel telefonisch en per mail. De opleiding zelf is ook erg helder en duidelijk. Onwijs tevreden met de keus om te studeren via het NTI.

NTI Student, man, 32 jaar, Oegstgeest

En leuke en pittige opleiding, met een gezonde dosis zelfdiscipline goed te doen. Over het algemeen ook best tevreden over NTI.

NTI Student, 23 jaar, Den Bosch

Tot nu toe een goede ervaring, en dat hoop ik ook zo te houden!

Sofie Admiraal, 23 jaar, Utrecht

Top opleiding! Heel veel hulp ontvangen van de mentoren. Door naar niveau 4 :)

Bettina Morren, 29 jaar, Ede

Naast mijn baan en gezin lukt het mij prima om de opleiding MBO Bedrijfsadministrateur te doen. Zo fijn dat je zelf je tijd kunt indelen. Ik ben ook erg tevreden over het contact met de mentoren en... Naast mijn baan en gezin lukt het mij prima om de opleiding MBO Bedrijfsadministrateur te doen. Zo fijn dat je zelf je tijd kunt indelen. Ik ben ook erg tevreden over het contact met de mentoren en de stageadviseur.

E. Willigen van, 35 jaar, Waddingsveen

Prima opleiding, goed te combineren met gezin en sociale leven i.v.m. flexibele studieduur.
De sfeer op het examencentrum is zeer positief en de dagen dat je naar school moet heb ik als zeer positief en gezellig ervaren.

Deborah Kunst vd Heuvel

Tot nu toe vind ik het een fijne manier van een opleiding volgen. En hoop over 2.5 jaar mijn diploma te kunnen aanvragen

Nti

Zeer slecht niks is gestructueerd of duidelijk aangegeven alles moet jezelf uitzoeken zo kan ik het ook gwn een website maken van alles erop gooien en klaar is kees! Ik beveel dit niet aan!

Een goede aantrekkelijke website bouwen met structuur

AT

Mijn ervaringen is dat er vrijwel geen begeleiding is. Op zich prima voor een thuisstudie, echter merk ik van klasgenootjes dat ze tegen veel dingen aanlopen en dan de klantenservice de enige optie... Mijn ervaringen is dat er vrijwel geen begeleiding is. Op zich prima voor een thuisstudie, echter merk ik van klasgenootjes dat ze tegen veel dingen aanlopen en dan de klantenservice de enige optie is.

Wat betreft het studieprogramma: Zou ik graag zien dat we als student minder andere organisaties, professionals of respondenten voor onze onderzoeken moeten zoeken. Persoonlijk heb ik geen eindeloze voorraad aan mensen die ik kan gebruiken voor mijn schoolopdrachten. Ik ervaar dit uiteindelijk als mijn grootste frustratiepunt tijdens deze opleiding, het steeds weer opzoek naar mensen om een paper, portfolio, stage of in mijn geval nu afstudeerplek te regelen.

Helga van Berkel

Niet slecht maar met bepaalde regels van Nti krijg ik problemen op mijn stageplek.
En ik vind dat ik te veel verslagen moet schrijven, dat zegt ook bijna iedereen waar ik een gesprek heb gehad voor stage.