NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Ik start voor het eerst een studie van 6 maanden

Ik moet hier nog aan beginnen

Ik weet nog niet goed hoe de studie er voor mij uit zal zien, het zou fijn zijn als dit puntsgewijs uitgeschreven stond

Thijs

Goed. Ze waren snel met alles regelen en wacht nu met smart op de lesstof!!

Snelle service!

Het inschrijven ging erg gemakkelijk. Overzichtelijk wat je moet doen.

Handig met het betalingsoverzicht.

Misschien is het handig om duidelijker aan te geven of je op een later moment ook studiehulp (oefentoetsen etc.) kunt bijbestellen.

Die is tot noch toe goed

Lekker niet te dure studie

Ik heb kunnen inloggen met alleen mijn studentennummer zonder dat ik van jullie een wachtwoord heb gekregen dus als iemand mijn gmail hackt kan die bij jullie binnenkomen door studentennummer in te... Ik heb kunnen inloggen met alleen mijn studentennummer zonder dat ik van jullie een wachtwoord heb gekregen dus als iemand mijn gmail hackt kan die bij jullie binnenkomen door studentennummer in te vullen en ww te wijzigen

Hoe kan ik ervaring delen als ik niet eens definitief ingeschreven heb?
Hoe kan ik ervaring delen als ik niet eens definitief ingeschreven heb?
Moet het pakket wat ik 1 maand op proef krijg nog binnen krijgen. Daar bij hebben ze nij vertelt dat als blijkt dat ik de opleiding niet wil voorzetten ik het pakket kan terugsturen, wat ze er niet bij vertellen is dat je het aangetekend moet versturen! Denken niet na als je aangeeft dat je moet kijken of je subsidie krijgt om de opleiding te bekostigen omdat je leeft van een bijstanduitkering.

Meer inleven in omstandighedem van mensen met aanbieden van optie 1 maand op proef uit te proberen

Nathalja

Hele behulpzame en aardige mensen!

Duidelijk, behulpzaam

Super start gemaakt met een nieuwe cursus: Kinderpsychologie. Snel reactie van de docent.

- duidelijke informatie op de site
- snel reactie van de docent op ingestuurd huiswerk
- aanmelden gemakkelijk
- kan gebruikmaken van een proefperiode
- cursusmateriaal ziet er...
- duidelijke informatie op de site
- snel reactie van de docent op ingestuurd huiswerk
- aanmelden gemakkelijk
- kan gebruikmaken van een proefperiode
- cursusmateriaal ziet er goed uit

bij het starten van een tweede studie zorgen dat student eigen studentnummer behoudt.

Positief

Kwaliteit is verbeterd

Raymond

Na 1,5 jaar onaangekondigde kosten! Deze dienen betaald te worden, geen duidelijke uitleg.

Berit de Bijl

Vreselijk bedrijf!

In februari via de site interesse getoond in een cursus, binnen een week gebeld of ik een studieboek wou inzien, hier zei ik ja op niet wetende dat ik 14 dagen later aan een cursus vast zat van een... In februari via de site interesse getoond in een cursus, binnen een week gebeld of ik een studieboek wou inzien, hier zei ik ja op niet wetende dat ik 14 dagen later aan een cursus vast zat van een jaar wat me 100 euro per maand koste !