NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Bart

Waardeloze opleiding. Voor de theorie krijg je 2 boeken die je zelf mag doorlezen. Oefenen kan alleen door de vragen in de boeken te beantwoorden, deze moet je zelf nakijken. Voorbereiden voor het... Waardeloze opleiding. Voor de theorie krijg je 2 boeken die je zelf mag doorlezen. Oefenen kan alleen door de vragen in de boeken te beantwoorden, deze moet je zelf nakijken. Voorbereiden voor het praktijkexamen is onmogelijk, je krijgt een korte reader die zeer onvolledig en soms zelfs onjuist is.

patricia verbeek-buijk

Mijn ervaring met de NTI is ten dele prima, de mentoren zijn naar mijn gevoel op de hoogt van de opleiding en zochten ten aller tijden wat op, dus compliment hiervoor.
ook via de app ging het...
ook via de app ging het goed en was er snel antwoord.

bij het indienen van een klacht werd je voor mijn gevoel niet srieus genomen want er werd vaak gezegt dat ik de eerste was die de melding maakt of dat ze het voor het eerste hoorde, terwijl ik wist dat er meerdere meldingen gedaan waren door meerdere personen. ben hier open en transparant in, sommige dingen zijn op te lossen, maar ben er wel eerlijk in.

lesmateriaal en de boeken met de lesstof is een ander verhaal, de stof was zwaar verouderd en totaal niet meer relevant, kijk hier eens naar, en het vak triage is een onderdeel in de opleiding waar totaal geen aandacht voor is maar op de werkvloer zeer belangrijk en een groot onderdeel van het werk. tip van mij, gooi hier 2 lesdagen tegenaan, zodat hier meer aandacht voor is.
hier ben ik en meerdere mensen tegenaan gelopen.

meer contact tussen begeleider en stagebegeleider vanuit de NTI is ook gewenst.

Bente

Ik ben eigenlijk wel een beetje teleurgesteld in de opleiding. Er staan ontzettend veel forumleringsfouten in de oefentoetsen en in de boeken waardoor het voor mij heel lastig is om de opdrachten... Ik ben eigenlijk wel een beetje teleurgesteld in de opleiding. Er staan ontzettend veel forumleringsfouten in de oefentoetsen en in de boeken waardoor het voor mij heel lastig is om de opdrachten goed te maken. Daarnaast is het voor mij nog steeds niet 100% duidelijk wat er van mij verwacht wordt en op welke wijze ik de stof moet kennen.
Ook het contact met NTI is voor mij tot nu toe alleen maar moeilijk verlopen.
Misschien komt het nog, maar tot nu toe is het mij het geld nog niet waard..

Richard Rasmain

Zeer slechte ervering. Klanten service schrijft niet terug of moet dagen wachten. Je krijgt geen juist antwoord. Esther gaf mij robotic-like atwoorden over mijn studie and haar atwoorden waren zeer... Zeer slechte ervering. Klanten service schrijft niet terug of moet dagen wachten. Je krijgt geen juist antwoord. Esther gaf mij robotic-like atwoorden over mijn studie and haar atwoorden waren zeer vaag. Ik had geen andere keus dan te annuleren. Esther was zeer onbehulpzaam mat het atwoorden van mijn vragen.

Marije

Ik ben de opleiding DTP begonnen in februari '18, en heb het afgerond in november '19. Ik had gekozen voor de duur van twee jaar, en inclusief uitval door vakantie / ziekte / verhuizing, ben ik nog... Ik ben de opleiding DTP begonnen in februari '18, en heb het afgerond in november '19. Ik had gekozen voor de duur van twee jaar, en inclusief uitval door vakantie / ziekte / verhuizing, ben ik nog ruim op tijd klaar. Heel fijn dat dit zo is ingecalculeerd.
Het lesmateriaal is van hoge kwaliteit en de stof is goed te volgen, stap voor stap. Er is altijd ruimte om nog zelf verder te oefenen. Ik kan de opgedane vaardigheden goed inzetten in mijn werk (en krijg daar gelukkig ook de ruimte voor van mijn werkgever).
Echt inzicht in het 'waarom' van sommige functies en knoppen kreeg ik pas na regelmatig oefenen, dus maak daar zeker tijd voor vrij.
Contact met docenten en mentoren was eigenlijk zeer beperkt, maar ik had dan ook weinig vragen. Wel had ik graag in het algemeen meer feedback of tips gezien bij het beoordelen van de huiswerkopdrachten. De docent is tenslotte een deskundige waar je van kunt leren.
Al met al, heel erg tevreden!

Anita

Goed georganiseerd en prima les materiaal. Prettige naslagwerk om te blijven oefenen thuis. Docent geeft duidelijke tips en fijne feedback. Praktijkdag was gezellige en leerzaam in een kleine groep

imove management

Goedemiddag klantenservice NTI, waar kan ik u mee van dienst zijn?
Goedemiddag klantenservice NTI, waar kan ik u mee van dienst zijn?
Ik zou graag een opleiding bij jullie willen volgen maar mijn werkgever betaald de opleiding. Ja hoor dat kan zeker. Oke maar jullie regelen het met mijn werkgever? ja dat doen wij graag..
Vervolgens krijg ik binnen een week mijn boeken toegestuurd, maar mijn werkgever heeft nog niks van het NTI vernomen.
Meerdere malen gevraagd of en wanneer zij dat gaan doen, wel beloofd maar niet gedaan.
Inmiddels twee jaar verder en ineens komt het NTI met een rekening en intussen incasso na herhaaldelijk te hebben aangegeven hoe het verhaal werkelijk in elkaar steekt.Tot een maand geleden hebben zij ineens mijn werkgever gebeld. Nu kan het wel???? Intussen werk ik daar niet meer en mijn contactpersoon ook niet.

Nu zeggen zij dat je je studienummer moet mailen, maar als de klacht te moeilijk is hoor je niks meer van ze.

Nu is dit een rechtszaak.

Doen wat zij beloven

Titia Hol

Net gestart, heel blij met de keuze en alles wat ik tot nu toe heb gezien!

Janneke Peters

Het lesmateriaal is ontzettend ouderwets. De themas die erin voorkomen, zoals grammofoonplaat, telefooncel, informatie opzoeken in kranten i.p.v. het internet is enorm achterhaald en vaak niet meer... Het lesmateriaal is ontzettend ouderwets. De themas die erin voorkomen, zoals grammofoonplaat, telefooncel, informatie opzoeken in kranten i.p.v. het internet is enorm achterhaald en vaak niet meer van toepassing. Nieuwe moderne boeken is dus een absolute must. De memo trainer is een slechte tool. Ik heb hierover al meerdere keren gecorrespondeerd en in deze tijd kan dit naar mijn mening echt niet meer. Er zijn anno 2019 veel betere tools op de markt. De mentor (Marianne Kamphuis) is erg goed. Ze kijkt het goed na, reageert snel en is vriendelijk.

B. Heiloo

Studeren via het NTI kan heel goed samen als je werkt.. Ik ben zeer tevreden over het NTI.. De docenten maken tijd voor je en je kan ze altijd bereiken voor vragen over je studie.. De praktijkdagen... Studeren via het NTI kan heel goed samen als je werkt.. Ik ben zeer tevreden over het NTI.. De docenten maken tijd voor je en je kan ze altijd bereiken voor vragen over je studie.. De praktijkdagen zijn erg leerzaam en interessant.. Je ontmoet veel medestudenten waardoor je met elkaar kan sparren over de lesstof... Kortom studeren aan het NTI is werken aan je toekomst!!!