NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Yasmin Widodo

Lesstof is voldoende en interessant. Organisatie is helaas erg chaotisch en handelt vragen niet netjes af.

Zoals boven vermeld

Zorg dat de organisatie beter geïnformeerd word over alles. Dat er een vaste mentor per opleiding komt zodat er een aanspreekpunt is.

Charissa

Mijn ervaring is niet heel goed. Het is een thuisstudie maar er is bijna geen ondersteuning voor jou als leerling. Inhoudelijk gezien weten de mentoren niet veel, alles moet worden opgezocht en het... Mijn ervaring is niet heel goed. Het is een thuisstudie maar er is bijna geen ondersteuning voor jou als leerling. Inhoudelijk gezien weten de mentoren niet veel, alles moet worden opgezocht en het antwoord komt dan een paar dagen later. Mijn stage begeleider van NTI is al helemaal een ramp, slechte communicatie. Heb zelfs in Leiden op het hoofdkantoor hierover een klacht ingediend (woon in Middelburg) maar wordt niet serieus genomen. De klacht is terecht gekomen bij de stage adviseur die het niet begreep en wanneer ik het hem uitgelegd had kreeg ik als antwoord: fijn dat je je frustraties kwijt bent. Hij heeft ook de interne e-mails doorgestuurd van het NTI en daaruit kon ik opmaken dat mijn klacht ook niet serieus genomen werd door wat jullie sturen in e-mails.

De leeromgeving werkt goed, is redelijk overzichtelijk (op stage na) maar qua examens theorie werkte het soepel.

- mensen en klachten serieus nemen
- oefenexamens niet zelf na kijken maar laten beoordelen
- mensen uit het vakgebied laten mentoren

Wilma van Leeuwen

Module wijzers zijn oud. Soms wel 5 jaar!
Zoekfunctie op de site werkt niet.
Mentoren zijn lief doch weten weinig.
Pakbon klopt meestal niet.

Docenten zijn goed! Module wijzers zijn oud. Soms wel 5 jaar!
Zoekfunctie op de site werkt niet.
Mentoren zijn lief doch weten weinig.
Pakbon klopt meestal niet.

Docenten zijn goed!
Een herexamen kost veel te veel.

Docenten zijn goed!
Boeken zijn goed!
Mentoren zijn respectvol.
A New spring is mooi, maar vaak onvolledig of achterhaald.

Module wijzers nazien. 5 jaar oud is antiek.
Boeken met recente inzichten toevoegen.
Geen zelfhulp boeken meer.
Herexamen 25 euro ipv 75 euro.

Esther

Snelle reacties bij stellen van vragen, goede terugkoppeling.
Snelle reacties bij stellen van vragen, goede terugkoppeling.
Ik vind het wel jammer dat bij mijn opleiding (kort MBO doktersassistent) geen huiswerkopgaven etc ingezonden hoeven te worden ter beoordeling; dit geeft toch een extra stok achter de deur.

ik vind het met het vernieuwde "mijn NTI" lastig dat er telkens een inloglink verzonden moet worden.

Het zou fijn zijn als de proefexamens gereset kunnen worden zodat je het later nogmaals zou kunnen doen

Prima opleider. Niet alles loopt even goed, maar in essentie komen ze de belofte zeker na!

De lessen en docenten zijn heel leuk en de testcentra voor tentamens zijn ook netje en goed voorbereid.

De website zit soms techniesch niet zo lekker in elkaar. De mentoren en helpdesk mogen wat sneller reageren op whatsapp bij vragen (soms duurt het wel 2 weken) de kennisklips en expersessies zijn... De website zit soms techniesch niet zo lekker in elkaar. De mentoren en helpdesk mogen wat sneller reageren op whatsapp bij vragen (soms duurt het wel 2 weken) de kennisklips en expersessies zijn vrij saai en beantwoorden vaak niet mijn vragen.

Mijn ervaring is best positief al zou er echt een duidelijkere rode draad voor iedereen moeten zijn. Het is nu te veel uitzoeken.

Snelle terugkoppeling. Hetzij niet altijd duidelijk.

Wat rode draad waar iedereen zich aan vast kan houden. En laten weten hoe diep je op de stof in moet gaan voor het leren van je examens. Ook al heeft iedereen een eigen tempo en manier van leren.

kirsten anringa

Over het algemeen tevreden met de opleiding. Wat wel jammer is, is dat je soms moeilijk contact met een docent kan krijgen. Enkel een docentenforum vind ik niet voldoende.

Ik woon zelf...

Ik woon zelf in friesland en al ik naderhand mijn toetsen wil inkijken moet ik ver reizen. het zou fijn zijn als dit op wat meer locaties zou kunnen.

De examenvragen van theorie toetsen vind ik soms te specifiek. Bij veel leerstof zouden de vragen wat mij betreft wat algemener kunnen.

kirsten anringa

Ik woon zelf...

Ik was eigenlijk een beetje huiverig om te beginnen bij het NTI gezien ik jaren geleden geen goede ervaring heb gehad. Maar ik ben erg tevreden over het NTI. De praktijkbijeenkomst was erg nuttig... Ik was eigenlijk een beetje huiverig om te beginnen bij het NTI gezien ik jaren geleden geen goede ervaring heb gehad. Maar ik ben erg tevreden over het NTI. De praktijkbijeenkomst was erg nuttig en leerzaam. Ze zijn goed bereikbaar en als ik een mail stuur wordt deze meestal snel beantwoord. Ik heb tot nu toe nog niet negatieve dingen opgemerkt. Ik ben in september dit jaar begonnen. Dus ik hoop dat het zo blijft. :-)

Ik heb doordat ik al jaren last heb van spreekangst, aangegeven dat ik daar moeite mee heb. En ik ben toen benaderd door een mentor/coach van het NTI die mij heeft begeleid hierin. Ik heb nu al 2... Ik heb doordat ik al jaren last heb van spreekangst, aangegeven dat ik daar moeite mee heb. En ik ben toen benaderd door een mentor/coach van het NTI die mij heeft begeleid hierin. Ik heb nu al 2 keer een half uur met haar gesproken en ze heeft me erg geholpen. Ik vind dit echt super dat het NTI hier energie in stopt. Dat voorkomt dat mensen uitvallen. Ik kan niet beschrijven hoeveel ik haar dankbaar ben met de tips die zij mij heeft gegeven. Echt super!!!

Wat echt verbeterd kan worden zijn de locaties van de praktijkbijeenkomsten. Deze worden nou voornamelijk in Leiden gegeven en er is weinig keuze. Als men van ver moet komen zou het fijn zijn dat... Wat echt verbeterd kan worden zijn de locaties van de praktijkbijeenkomsten. Deze worden nou voornamelijk in Leiden gegeven en er is weinig keuze. Als men van ver moet komen zou het fijn zijn dat er meerdere locaties in het land zouden zijn. Ik denk ook dat Utrecht een betere basis is dan Leiden. Makkelijker te bereiken voor veel mensen en wat centraler.

Denise

Ik raad deze cursus niet aan. Ik heb in het verleden bij NTI cursussen gevolgd en het materiaal was veel beter. Het zou beter zijn deze cursus klassikaal te volgen want het studiemateriaal sluit... Ik raad deze cursus niet aan. Ik heb in het verleden bij NTI cursussen gevolgd en het materiaal was veel beter. Het zou beter zijn deze cursus klassikaal te volgen want het studiemateriaal sluit niet aan bij de opdrachten. Een app downloaden scheelt studietijd.