NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Cindy v O, 40 jaar, Apeldoorn

Helaas geen goede ervaring met NTI! De telefonisten zijn erg kattig en snauwen je af. Ook de flexibiliteit is ver te zoeken. Heb per ongeluk voor de startersbijeenkomst een foute datum aangeklikt,... Helaas geen goede ervaring met NTI! De telefonisten zijn erg kattig en snauwen je af. Ook de flexibiliteit is ver te zoeken. Heb per ongeluk voor de startersbijeenkomst een foute datum aangeklikt, maar kan het niet meer wijzigen, omdat dat niet meer mogelijk blijkt te zijn 35 dagen voor aanvang. Ik zat net op 35 dagen; had het ook net aangeklikt. maar ik had gewoon dikke pech volgens NTI! Het kon niet meer gewijzigd worden. Ben zwaar teleurgesteld in NTI, service kennen ze gewoon niet en ze zijn aan de telefoon alleen maar snauwerig! NTI: geen aanrader!!

Onze welgemeende excuses.
1 van jouw mentoren zal contact met je...
Onze welgemeende excuses.
1 van jouw mentoren zal contact met je opnemen en je een nieuwe mogelijkheid om de Startbijeenkomst, kosteloos, aanbieden. Uiteraard kan dit ook telefonisch als dit jouw voorkeur heeft.

Cindy von Oerthel, 40 jaar, Apeldoorn

Onze welgemeende excuses.
1 van jouw mentoren zal contact met je...
NTI

Ik ben van nature erg positief en enthousiast ingesteld. Maar ik ben er bij het NTI toch tegenaan gelopen dat ik toch een negatieve ervaring heb gehad. Meerdere malen. Ik ben zelf altijd erg goed... Ik ben van nature erg positief en enthousiast ingesteld. Maar ik ben er bij het NTI toch tegenaan gelopen dat ik toch een negatieve ervaring heb gehad. Meerdere malen. Ik ben zelf altijd erg goed voorbereid, en wil dit ook altijd zijn, waar ik gemotiveerd aan de slag ga. Bij het NTI heeft het me heel veel moeite en kruim gekost om alle informatie te hebben voor de lessen. En tijdens de lessen wist de leraar niet eens wat wij moesten voorbereiden. Ik maakte netjes alles vooropdrachten, las netjes de hoofdstukken, maar de leraar was niet geinformeerd. Bij alle lessen had de leraar andere informatie dan wij hadden. En de informatie voor ons de studenten moest ik altijd zelf achteraan. Ook het nakijken en het doorgeven van de punten lijkt wel eindeloos te duren.

Ik ben blij dat de opleiding die ik wilde op deze manier word aangeboden als een verkort programma. De inhoud was goed en wat ik heb geleerd neem ik zeker mee. Maar dat is vooral door de boeken en... Ik ben blij dat de opleiding die ik wilde op deze manier word aangeboden als een verkort programma. De inhoud was goed en wat ik heb geleerd neem ik zeker mee. Maar dat is vooral door de boeken en de zelfstudie. Niet zozeer door de begeleiding van de docenten. Deze waren zeker gekwalificeerd maar door de verschillende voorbereiding van de lessen en dan weer een andere docent die de paper nakijkt is niet effectief.

Probeer zelf ook een voorbeeldige 'student' te zijn. Ik begon heel enthousiast maar niets zo vervelend dat óveral achteraan te moeten... Zeker in het begin vond ik dit heel vervelend, toen dacht ik,... Probeer zelf ook een voorbeeldige 'student' te zijn. Ik begon heel enthousiast maar niets zo vervelend dat óveral achteraan te moeten... Zeker in het begin vond ik dit heel vervelend, toen dacht ik, zit ik nu fout op de site te kijken, je weet nog niet zo goed je weg, waar je je vragen moet stellen. Uiteindelijk bleek dat er bij mij (en de studenten met mij) heel veel informatie ontbrak op de site. Dus dat is wat vóór de lessen niet goed ging. Tijdens de lessen/direct gerelateerd aan de lessen: vooropdracht voor de les --> onbekend bij de studenten (niet allemaal!) en/of onbekend bij de leraar.... Niet efficient. Ná de lessen, het nakijken en toekennen van de 'OK' voor de praktijkdag; lijkt lang te duren. Vooral toekennen van deelname aan praktijkdag. Nakijken paper ging an sich goed bij mij behalve de laatste keer toen duurde het 5 weken. Heb veel moeten appen met NTI en bellen in het begin. Heeft veel extra kruim en frustratie gekost. Ik had het veel fijner gevonden als alle informatie juist beschikbaar was en als ook iedereen (=alle studenten & docenten) zich aan hetzelfde (regels,documentatie,opdrachten) zouden houden.

Beste student,
We zijn blij met de tijd en moeite die je hebt genomen om deze review te schrijven. We nemen jouw positieve feedback en ook de verbeterpunten zeer serieus.
Hartelijke...
Beste student,
NTI

Ik ben tevreden over de opzet van de opleiding.

Ik ben tevreden over de snelheid waarmee je een gemaakt tentamen of ingeleverde paper terugkrijgt.

Meer feedback vanuit een mentor over de inhoud van de opleiding. Bijv. verduidelijking over hoe iets aan te pakken, wat er bedoeld wordt met iets. Nu ben je afhankelijk van medestudenten.

Mijn ervaring is over het algemeen wel goed. Vind alleen het reizen voor examens naar Leiden wel een probleem als je uit het oosten komt. Ik heb 3 uur reistijd, moet al vroeg weg en 3 uur reizen en... Mijn ervaring is over het algemeen wel goed. Vind alleen het reizen voor examens naar Leiden wel een probleem als je uit het oosten komt. Ik heb 3 uur reistijd, moet al vroeg weg en 3 uur reizen en dan nog een examen doen merk dat dit voor mij een opgave is. Zal mooi zijn als de examens wat centraler georganiseerd kunnen worden in Nederland.
Verder vind ik het wel lastig om alles zelf te moeten uitvinden en overal zelf achteraan te moeten gaan. Moet wel zeggen dat het contact met de mentoren erg prettig verloopt.

Contact met de mentoren. Heb vooral app contact gehad en mijn ervaring is dat ik snel antwoord krijg op mijn vragen en dat ik goed wordt geholpen. Verder contact met de heer Geel stagebegeleider NTI... Contact met de mentoren. Heb vooral app contact gehad en mijn ervaring is dat ik snel antwoord krijg op mijn vragen en dat ik goed wordt geholpen. Verder contact met de heer Geel stagebegeleider NTI verloopt ook erg prettig krijg vaak dezelfde dag antwoord op mijn vragen.

Contact via de mail verloopt traag. App contact verloopt sneller. Leiden ligt niet centraal in Nederland waardoor ik erg veel reistijd kwijt ben.
Engels examen directiesecretaresse is erg...
Engels examen directiesecretaresse is erg moeilijk om aan het begin van de opleiding op dit niveau te komen. De meeste studenten zijn al een tijd van school af en hebben de tijd nodig om weer in het leerproces te kunnen komen. Dit examen moet worden behaald aan het begin van de opleiding en vraagt toch wel enig Engels niveau. Voor de eerste PVB van de stage moet dit behaald zijn. Terwijl ik niet duidelijk heb waarom dit relevant is voor de eerste PVB. Dit examen vergt langere leertijd om dit niveau te kunnen behalen. Ik had hier graag wat meer tijd voor gehad. Mijn basis Engels is goed maar zal nog wel moeten trekken om een beter niveau te krijgen. Helaas moet ik nu voor de vierde keer dit examen opnieuw gaan doen., wat niet alleen veel tijd en energie kost maar ook extra kosten met zich meebrengt. Tevens kom ik in de knoop met mijn stage omdat ik hierdoor mijn proeve niet kan doen. En ik vind het jammer dat bij drie keer zakken er geen andere mogelijkheid kan worden geboden om dit examen te kunnen behalen. Alle andere vakken verlopen goed alleen op Engels blijf ik hangen. En om dit examen nu voor de vierde keer te moeten doen merk ik dat de zenuwen en tijdsdruk meer en meer een rol gaan spelen wat helaas niet mee werkt aan het ontspannen kunnen maken van dit examen. De studieboeken voor Engels sluiten niet aan voor niveau Engels directiesecretaresse. Onderwerpen voor Engels directiesecretaresse, bv duurzame energie en zonnepanelen sluit niet aan op het vakgebied waardoor het examen extra wordt bemoeilijkt.

Goede ervaringen met NTI. Is kwalitatief prima, en ook de goedkoopste (volgens mij)

Redelijk snelle reactietijden. Mag nog wel iets sneller in deze 24/7 economie.

- nog sneller reageren, 2 a 3 werkdagen is niet meer van deze tijd
- bijeenkomsten niet alleen op zaterdag organiseren, door de week (m.n. vrijdag ) zou (voor mij) fijner zijn

isabel ponse, 20 jaar, nieuw en sint joosland

1. van de mentoren heb ik geen steun en hulp gekregen bij lastige situaties. mijn vraag werdt met een standaard antwoord beantwoord.
2. bij de praktijkdagen enzovoort werden meer vragen...
2. bij de praktijkdagen enzovoort werden meer vragen beantwoord van studenten die ergens tegen aan liepen dan dat het progamma doorlopen werd.
3. studiemateriaal barst van de spelfouten.
4. examens worden niet beoordeeld aan de hand van de bijgeleverde boeken van de opleiding.

Jessica

Het studeren bij NTI is heel fijn. Ik kan mijn eigen planning maken waardoor ik de opleiding kan volgen naast mijn parttime baan en gezin met twee kindjes. Het is ook fijn dat je contact kunt... Het studeren bij NTI is heel fijn. Ik kan mijn eigen planning maken waardoor ik de opleiding kan volgen naast mijn parttime baan en gezin met twee kindjes. Het is ook fijn dat je contact kunt opnemen met je mentor als je iets niet snapt of als er iets onduidelijk is. Zij leggen het netjes uit.

Zelf indelen van je studie, je echt examen kunt doen als je alle leerstof van het vak onder de knie hebt. Het zijn echt ervaren docenten die ervaring hebben opgedaan ook in de praktijk. Hierdoor... Zelf indelen van je studie, je echt examen kunt doen als je alle leerstof van het vak onder de knie hebt. Het zijn echt ervaren docenten die ervaring hebben opgedaan ook in de praktijk. Hierdoor hebben ze ook goede voorbeelden en gaat het vak echt leven.

Soms lastig is te zien hoe zwaar een module is en dat je dan qua planning te veel tijd of juist te weinig tijd hebt gereserveerd.

Reactie NTI-nl:

Hartelijk dank voor je positieve feedback over mentoren, docenten en studeren bij NTI in het algemeen!

Conny Rietveld

Ik ben in januari gestart, er waren in het begin hel wat vragen en hobbels. Sommige zaken niet heel helder, maar ik ben keurig geholpen! Er is zelf wat aangepast in een tegel ter verbetering, naar... Ik ben in januari gestart, er waren in het begin hel wat vragen en hobbels. Sommige zaken niet heel helder, maar ik ben keurig geholpen! Er is zelf wat aangepast in een tegel ter verbetering, naar mijn mening indat er oprecht naar je geluisterd wordt. Dit geeft mij een fijn gevoel

Zie hierbiven, het meedenken en naar oplossingen kijken

Als tip zou ik mee willen geven de facebook site. Ik begrijp dat niet alles altijd vlot of snel opgelost kan zijn maar sommige mensen vind ik wel erg cru en onbeschaafd in hun uitingen op fb. Lekker... Als tip zou ik mee willen geven de facebook site. Ik begrijp dat niet alles altijd vlot of snel opgelost kan zijn maar sommige mensen vind ik wel erg cru en onbeschaafd in hun uitingen op fb. Lekker makkelijk medium om je gal te spuiten, ik kan me daar aan storen

Wendy te Hennepe

Alleen maar positief

Snel en duidelijke antwoorden van de mentoren

Nvt