NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

L. Beijer

Prima opleidingsinstituut met kanttekening dat de backoffice echt in de kinderschoenen staat.

Studiemateriaal en de digitale leeromgeving.

Backoffice is niet op orde. Te weinig kennis en inzicht. Met name bij planning van roosters en boekenpakketten. Geen reactie op vragen via het forum.

Student begonnen in 2016, 35 jaar, Beverwijk

De boekenpakketten zijn altijd compleet en van de laatste versies. Het contact met de mentoren is goed, je krijgt snel reactie. De snelheid van het nakijken van de opdrachten laat wel eens te wensen... De boekenpakketten zijn altijd compleet en van de laatste versies. Het contact met de mentoren is goed, je krijgt snel reactie. De snelheid van het nakijken van de opdrachten laat wel eens te wensen over. De opdrachten zijn duidelijk en helder en maken dat je thuis goed zelfstandig kunt werken. Het is fijn dat je je eigen tempo kunt bepalen waardoor je de opleiding ook eerder kunt afronden.

Karlijn Jenneskens

Mij bevalt het erg goed om te studeren via het NTI. Ik vind het fijn dat je kunt studeren en werken tegelijkertijd. De medewerkers van het NTI zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben snel een... Mij bevalt het erg goed om te studeren via het NTI. Ik vind het fijn dat je kunt studeren en werken tegelijkertijd. De medewerkers van het NTI zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben snel een antwoord paraat. Je kunt altijd vragen stellen.

Ik ben in oktober 2017 begonnen met een studie bij het NTI. Ik heb 2 toetsen gemaakt.
Sterke punten van het NTI zijn:
- Het snel nakijken van toetsen.
- Altijd vriendelijk en...
Sterke punten van het NTI zijn:
- Het snel nakijken van toetsen.
- Altijd vriendelijk en behulpzaam zijn naar studenten.

Mijn enige tip die ik heb, is dat studenten door heel Nederland studeren bij het NTI. Het zou gemakkelijk zijn om bijvoorbeeld een locatie in Utrecht te hebben. Zodat studenten dan iets minder ver... Mijn enige tip die ik heb, is dat studenten door heel Nederland studeren bij het NTI. Het zou gemakkelijk zijn om bijvoorbeeld een locatie in Utrecht te hebben. Zodat studenten dan iets minder ver hoeven te reizen.

Juanita Gajadhar

Tweede opleiding die ik volg via het nti(HBO SJD) en super tevreden. Opleiding is zeer flexibel. Maar je moet wel goed plannen voor jezelf. Mocht je de planning om wat voor reden toch niet behalen... Tweede opleiding die ik volg via het nti(HBO SJD) en super tevreden. Opleiding is zeer flexibel. Maar je moet wel goed plannen voor jezelf. Mocht je de planning om wat voor reden toch niet behalen dan kun je gebruik maken van je extra studietijd!

Flexibiliteit daarom weer voor het NTI gekomen.
En eigenlijk heb ik van alle contactmomenten goeie ervaringen met het NTI.

Tot nu geen verbeterpunten opgemerkt

wesley Nandkoemar, 27 jaar, denekamp

Tot nu toe heb ik 2 maal een bericht gestuurd naar mijn mentoren ivm een link voor een elearning. hier heb ik geen gehoor op gehad. ik word via de mijn omgeving verwezen naar een elearning, maar... Tot nu toe heb ik 2 maal een bericht gestuurd naar mijn mentoren ivm een link voor een elearning. hier heb ik geen gehoor op gehad. ik word via de mijn omgeving verwezen naar een elearning, maar daar kom ik niet verder. een beetje jammer als ik contactpersonen heb, maar vervolgens geen gehoor krijg op mijn vragen.

Beste student,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review.
Uit je gegevens blijkt dat je inmiddels contact hebt gehad met je mentoren over de kwestie.
NTI

Nog in de begin-fase, dus de eerste weken was het een beetje uitzoeken hoe alles loopt.
Wel fijn dat ik gelijk gebeld werd door een mentor, die me wat tips en uitleg over de leeromgeving gaf.

Super leeromgeving, en fijn dat er ook een app van is !
Goede docenten op de praktijkdagen

Docentenforum: hier was nog niemand aan gekoppeld. Zou fijn zijn om tussen de praktijdagen door ook wat makkelijker een docent te kunnen vragen.

Reactie NTI-nl:

Hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de docenten en de leeromgeving.

alexandra van marken

Ik vind het fijn om mijn eigen tijd in te delen. Als ik een vraag heb, of iets niet begrijp zijn er verschillende wegen om aan een antwoord te komen. Er is de mail en de whattsapp. Vooral de... Ik vind het fijn om mijn eigen tijd in te delen. Als ik een vraag heb, of iets niet begrijp zijn er verschillende wegen om aan een antwoord te komen. Er is de mail en de whattsapp. Vooral de WhatsApp-mentoren reageren heel snel en gaan voor je aan de slag. Ik vind het stevig aanpoten, was door mijn leeftijd niet meer gewend aan het leren. maar nu zit ik er in, en gaat het goed.

Ik vond de praktijkdagen vooral heel leerzaam. Als 3de leerweg-student heb je fysiek contact nodig. Ook de ervaringen van mede studenten en docenten waren fijn.

Ik wilde heel graag een van mijn studiedelen inruilen. Ik had een verkeerde keuze gemaakt. En dat was helemaal niet mogelijk. Ik vind dat NTI daar niet flexibel in is. Ze hadden me daar echt in... Ik wilde heel graag een van mijn studiedelen inruilen. Ik had een verkeerde keuze gemaakt. En dat was helemaal niet mogelijk. Ik vind dat NTI daar niet flexibel in is. Ze hadden me daar echt in kunnen helpen.

Beste Alexandra,
Hartelijk dank voor je feedback, hier kunnen we zeker mee aan de slag.
Veel succes met je opleiding!
NTI

Theorie examens zijn goed geregeld, stage afhandeling minder

Strakke organisatie wat betreft examens en info dagen

De stage wordt maar moeilijk verwerkt en kost extra tijd

Reactie NTI-nl:

Hartelijk dank voor je feedback.
Hartelijk groet,
NTI

Mijn ervaring met Nti, heb ik als prettig ervaren. De vrijheid en het bepalen van mijn eigen studieplan is erg prettig als fulltime werkende moeder van 3.

De feedback na opdrachten.

Soms duurd het erg lang voordat we opdrachten terug kregen.

Reactie NTI-nl:

Hartelijk dank voor je feedback!

caroline musch

Prima. vriendelijke mensen aan de telefoon.

sommige docenten zijn heel erg goed

docenten hebben geen idee over samenhang met andere vakken
studiewijzer materiaal is soms heel erg slordig opgesteld, samengevat, slecht nederlands,
sommige docenten bereiden de les...
docenten hebben geen idee over samenhang met andere vakken
sommige docenten bereiden de les enkel voor op de materialen die zij aangeleverd krijgen en hebben geen toegang tot het materiaal van de studenten.
fronter is een erg omslachtig systeem. het duurt weken voordat je weet wat waar is te vinden, maar het blijft onoverzichtelijk en omslachtig, sommige functie werken niet,

Beste Caroline,
Hartelijk dank voor je feedback. We nemen dit mee in onze evaluaties.