NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Daniella

Tot nu toe prima ervaring.

Klantvriendelijkheid, meedenkend en enthousiasme is absoluut top!

Versnipperde verantwoordelijkheden: 3 vragen is 3 verschillende telefoonnummers.
Geen ondersteuning van My Laps is een gemiste kans.

Diewertje

Ik vind de opleiding bedrijfskunde MER een goede opleiding.

De feedback van de docenten ervaar ik als zeer prettig en ik kan er ook van leren.

De administratie loopt vaak niet zo soepel. Er gaan regelmatig zaken niet goed. Bijvoorbeeld mijn cijfers en de feedback niet op te laden in mijn omgeving. Knop verlenging terwijl ik pas aan mijn... De administratie loopt vaak niet zo soepel. Er gaan regelmatig zaken niet goed. Bijvoorbeeld mijn cijfers en de feedback niet op te laden in mijn omgeving. Knop verlenging terwijl ik pas aan mijn derde jaar begin. Verkeerde facturering. Maar ik wordt wel altijd prettig te woord gestaan en er wordt een goede.oplossing gezocht.

Laura Mellado

Hele fijne onderwijs instelling, je krijgt er ruim de tijd voor om je studie te behalen en het les materiaal is ook heel duidelijk daarnaast heb je inzages wat erg goed helpt om het examen te... Hele fijne onderwijs instelling, je krijgt er ruim de tijd voor om je studie te behalen en het les materiaal is ook heel duidelijk daarnaast heb je inzages wat erg goed helpt om het examen te behalen en kun altijd herkansen wat het haalbaar maakt ook heb je nog de praktijk dagen in leiden die zeer leerzaam zijn effectief dat maakt het studeren ook leuk. Examens kan je altijd inplannen op tijd en dan hoe vaak je zelf wilt. Studie groepen en Mentor app is ook zeer hulpzaam geweest

Inzages en praktijkdagen zijn erg belangrijk

Ik heb voor een opleiding bij de hogeschool NTI gekozen omdat ik graag zelf mijn studietijd indeel. Daarnaast heb ik wel houvast nodig als het gaat om de volgorde die ik het best kan hanteren... Ik heb voor een opleiding bij de hogeschool NTI gekozen omdat ik graag zelf mijn studietijd indeel. Daarnaast heb ik wel houvast nodig als het gaat om de volgorde die ik het best kan hanteren tijdens het leren. Tot op heden ben ik erg tevreden met hoe zij mij hierbij helpen.

Ik krijg goede feedback op de door mij ingeleverde opdrachten. De docenten zijn prettig in omgang en weten waar ze het over hebben

Heel specifiek: Het boek Levensmiddelenleer dat gebruikt wordt in de opleiding Voeding en Diëtetiek is echt gedateerd. Dat is jammer.

Frans Teuben, 56 jaar, Zaandam

Ik ben nog maar een paar weken geleden begonnen en heb er nu al veel schik in.
Ik ben nog maar een paar weken geleden begonnen en heb er nu al veel schik in.
Na eerst even een kennismaking mijn docent al meteen het gevoel dat ik de nodige aandacht krijg, helemaal prima. gr frans

Linda Visser, 29 jaar, Westwoud

Je krijgt goede officiele Adobe boeken waarmee je vanalles kunt leren over Illustrator, Photoshop en Indesign. Is dit het geld waard? Nee, absoluut niet. Je hebt weinig huiswerk, ze controleren niet... Je krijgt goede officiele Adobe boeken waarmee je vanalles kunt leren over Illustrator, Photoshop en Indesign. Is dit het geld waard? Nee, absoluut niet. Je hebt weinig huiswerk, ze controleren niet of je alle opdrachten uberhaupt uitvoert op de huiswerkopdrachten na. Je kunt net zo goed de boeken bij bol.com bestellen voor €50,- per stuk al krijg je dan natuurlijk geen certificaat maar om dat geld uit te geven voor alleen dat certificaat is het niet waard. Verder weinig tot niks gehoord van mijn mentor/docenten op het nakijken van huiswerk na dan. Hun klantenservice is trouwens ook matig, in het begin heb ik veel contact met hun gehad maar de communicatie was altijd slecht en onduidelijk vanuit hun zowel via telefoon als e-mail.

Ik vond het lastig om te starten. een doos boeken, een hele uitgebreide website na inloggen. ik wist niet zo goed wat er van me verwacht werd. Lang geduurd voordat ik alle systemen doorhad. Dat... Ik vond het lastig om te starten. een doos boeken, een hele uitgebreide website na inloggen. ik wist niet zo goed wat er van me verwacht werd. Lang geduurd voordat ik alle systemen doorhad. Dat vond ik jammer.

de inhoud van de studie vond ik goed.

ja. ik heb 3 modules gedaan. Van 1 snapte ik na navraag via mentoraat waarom er puntaftrek was. 1 docent (HR instrument) had dit heel goed aangegeven in beoordeling. en van bedrijfscommunicatie... ja. ik heb 3 modules gedaan. Van 1 snapte ik na navraag via mentoraat waarom er puntaftrek was. 1 docent (HR instrument) had dit heel goed aangegeven in beoordeling. en van bedrijfscommunicatie merkte ik dat de docent blijkbaar de opdracht niet goed kende. ik heb het niet nog eens laten beoordelen maar blij werd ik er niet van.
daarnaast merkte ik bij navraag over de APA dat ik van mentoraat naar docent werd verwezen en omgekeerd. ik heb ook wel eens tegenstrijdige antwoorden gehad. dat brengt verwarring.

Fijn, om in eigen tempo een studie te doen.
Af en toe een praktijkdag met gelijkgestemden om naast info te 'sponzen' ook ervaringen te delen.

Bij enkele contacten met NTI ben ik goed geïnformeerd.

Worden de discutabele vragen van examens wel uit het examen gehaald???

Tot nu toe goed.

De praktijkdagen zijn leuk en leerzaam.

De opdrachten zijn niet altijd duidelijk geformuleerd. Ik moet soms echt de opdracht meerdere keren lezen om te snappen wat er gevraagd wordt.

Ro28ane van der Sluis, 28 jaar, Arnhem

Ontzettend slechte ervaring met zowel NTI als deze opleiding. De informatievoorziening is niet compleet! Let op er komen extra verplichte vakken (met extra stage-uren) bij. Ook zijn er fouten... Ontzettend slechte ervaring met zowel NTI als deze opleiding. De informatievoorziening is niet compleet! Let op er komen extra verplichte vakken (met extra stage-uren) bij. Ook zijn er fouten gemaakt met de levering van de boeken, verwerken van mijn betaling en met de verwerking van mijn overeenkomst en diploma. Op klachten wordt pas na 2 weken gereageerd en hier krijg je alleen een nietszeggende reactie op. Ook mijn moeder heeft al slechte ervaringen gehad met NTI. Een voorbeeld hiervan is dat 1 van de docenten iedereen voor alle huiswerkopgaven een 8 gaf zonder het na te kijken. MIjn advies is om een andere organisatie te kiezen!