NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Henk van der Lingen

Positief, zelfstandige manier van studeren. Veel examens zijn op goede afstand van de woonplaats te maken.

Reactie op mail is goed. Stagebegeleiding is goed.

Betere planbaarheid instellingsexamens.
Informatie op de website (fronter) kan duidelijker.

Tot zover erg goed!

Reactie op ingeleverde papers is vrij snel!

De bijeenkomsten mogen wel voorzien worden koffie/thee/lunch

Charissa

Ik zit nu in mijn 13e maand van mijn opleiding en ik weet dat het een zelfstudie is of een thuisstudie maar in het begin was het toch wel moeilijk een begin te maken. NTI helpt hierbij heel weinig,... Ik zit nu in mijn 13e maand van mijn opleiding en ik weet dat het een zelfstudie is of een thuisstudie maar in het begin was het toch wel moeilijk een begin te maken. NTI helpt hierbij heel weinig, bij vragen is het niet allemaal even duidelijk, contact is wat lastig. Daarnaast als je zelf niks laat horen, hoor je ook niks van hun. Dus ook niet als je een jaar in de opleiding zit van, hoe staat het ervoor, kom je overal uit? Ik vind voor het geld dat je betaald aan NTI voor de opleiding dat er wel meer support zou kunnen zijn of motivatie. Ik doe nu mijn eigen ding maar op de manier dat ik denk dat het goed is en hopelijk krijg ik dan mijn diploma aan het einde van de rit.

De praktijkdagen slaan ook totaal nergens op, het is dat je aanwezig moet zijn. Als je met vragen komt, krijg je vreemde antwoorden, zeker ook weer andere antwoorden als aan de telefoon met NTI, mensen staan niet met elkaar op 1 lijn. Bovendien de beloftes die dan waar worden gemaakt voor praktijkdagen worden niet nagekomen zoals met EHBO.

Het is dat ik al begonnen ben, ervoor betaal en dat ik mijzelf wil laten omscholen, maar ik zou nooit meer voor NTI kiezen.

De sterke punten zijn is dat ze heel alert zijn met betalingen en wel daarvoor contact met je opzoeken. Je continu emails krijgt met hoe was het, hoe is NTI? Hoe zijn de examens etc, net als dit... De sterke punten zijn is dat ze heel alert zijn met betalingen en wel daarvoor contact met je opzoeken. Je continu emails krijgt met hoe was het, hoe is NTI? Hoe zijn de examens etc, net als dit weer. Dus op die manier kunnen ze heel goed contact zoeken. Bovendien de boeken waren op tijd binnen, top!

Ik denk dat ze meer geschoolde mensen mogen aannemen of mensen die kwaliteit kunnen bieden voor praktijkdagen. Het is de bedoeling dat je in de praktijkdagen zo veel mogelijk leert en ervaart zodat... Ik denk dat ze meer geschoolde mensen mogen aannemen of mensen die kwaliteit kunnen bieden voor praktijkdagen. Het is de bedoeling dat je in de praktijkdagen zo veel mogelijk leert en ervaart zodat je het in de praktijk ook toe kan passen. Je moet het uiteindelijk opnemen in de werkwereld tegen mensen die continu geleerde docenten voor zich hebben gehad, dat gebeurt hier niet. Het wordt maar een beetje aan de kant geschoven of iets? Geen idee waarom of hoe ze mensen hebben uitgekozen of dagen hebben samengesteld maar het lijkt niet uit een ervaringsoogpunt te komen.

De studie zelf, de stof is redelijk voor zichzelf sprekend, online kan je vinden wat je moet leren en tot nu toe heb ik dat blind gedaan en haal ik mijn examens dus ik denk dat dat wel goed zit. Al kan ik mij voorstellen dat misschien sommige mensen wat meer ondersteuning bij het leren nodig hebben of uitleg dan leer 10 hoofdstukken en maak een examen.

Het contact met NTI mag ook beter, meer begeleiding bij een studie, meer duidelijkheid en gewoon meer deskundigheid. Je betaalt er toch immers voor?

Over een mentor gesproken, geen idee wie mijne is na 13 maanden want die persoon heeft nog steeds geen contact met mij gezocht. Of moet ik mijn mentor zelf gaan opzoeken bij het NTI?

Wiebke

Ik vind de praktijkdagen leuk, hier zijn de leraren ook erg vriendelijk en ze leren je veel. Voor de rest ben ik erg ontevreden over NTI. Ik wordt slecht geholpen door de mentoren, het boek is... Ik vind de praktijkdagen leuk, hier zijn de leraren ook erg vriendelijk en ze leren je veel. Voor de rest ben ik erg ontevreden over NTI. Ik wordt slecht geholpen door de mentoren, het boek is achterhaalt. De ene leerling krijgt meer stof dan de andere. Ik ben zeer teleurgesteld, en na mijn studie zal ik niet nog eens voor NTI kiezen.

De leraren op de praktijkdag, en de praktijkdagen zelf zijn goed.

- Luisteren naar de leerling, wij zijn ook jullie klanten.
- zorg dat iedereen het zelfde heeft, we betalen ook het zelfde.

Van het begin tot het einde ben ik super tevreden over de opleiding van de N.T.I

Ja,Kevin die ik altijd kon mailen of bellen voor vragen.Wanneer hij niet te bereiken was,belde of mailde hij heel snel met een antwoord terug.Dat maakt het leren een stuk fijner.

De bereikbaarheids tijden van de mentoren waren niet altijd ruim.
En niet duidelijk welk persoon je moest hebben.

WTG Ruymgaart , 34 jaar, Lelystad

Net begonnen, en een super opleiding, ben klaar voor examen..

Ben

Goede lesstof met heldere uiteenzetting wat er verwacht wordt van de student.
Praktijkcollegedag prima georganiseerd met een vakbekwame docent.

Goede lesstof
Vakbekwame docenten.
Feedback paper prima commentaar en snel gecorrigeerd door de beoordelaar.

Afspraken nakomen met betrekking tot studieadvies en -/ informatie.

Student begonnen in 2018, 33 jaar, Amsterdam

Helaas een slechte ervaring. Mede door de docent die in mijn optiek matig digitaal kon communiceren en dus het les geven. Tip aan de docenten: wees wat socialer en hou rekening met de intonatie van... Helaas een slechte ervaring. Mede door de docent die in mijn optiek matig digitaal kon communiceren en dus het les geven. Tip aan de docenten: wees wat socialer en hou rekening met de intonatie van je digitale uitleg. Dit gezien er slechts 1 zintuig wordt gebruikt. Daarnaast is het lesprogramma ongestructureerd. Eerst gaat het over A. dan over C. dan ineens over X. Tip: structureer je lessen bijv; eerst alles van Anatomie en dan alles van Fysiologie etc en niet alles door elkaar. Om bovengenoemde reden heb ik ervoor gekozen om de opleiding via een andere weg te doen. Hopelijk doen jullie hier iets mee. Ik zal in ieder geval mijn naasten deze opleiding niet adviseren.

rob thans, 61 jaar, oud-beijerland

Positieve ervaring , wordt snel nagekeken, best streng maar dat moet ook

Heleen, 37 jaar, Blaricum

Een goede balans tussen praktijkdagen en theorie. De leeromgeving vind ik erg prettig werken, ik weet precies welke kennis ik nog onvoldoende beheers en waar ik extra op kan letten en toetsen. Een goede balans tussen praktijkdagen en theorie. De leeromgeving vind ik erg prettig werken, ik weet precies welke kennis ik nog onvoldoende beheers en waar ik extra op kan letten en toetsen.
De feedback die je na het indienen van papers krijgt is positief opbouwend.
Bij deze studie moet je echter wel over genoeg discipline beschikken om de verschillende vakken af te ronden.