NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Joyce Buijsman

Ik vind het leren en volgen van een opleiding bij het NTI zeer prettig omdat ik mijn eigen tempo kan bepalen. In combinatie met het moederschap en een baan is dat heel aangenaam. De boeken en het... Ik vind het leren en volgen van een opleiding bij het NTI zeer prettig omdat ik mijn eigen tempo kan bepalen. In combinatie met het moederschap en een baan is dat heel aangenaam. De boeken en het verdere lesmateriaal zijn zeer prettig en interessant om te lezen en ook de praktijkdagen zijn van groot ondersteunend belang. Altijd op interessante wijze uitgelegd en daarnaast ontzettend fijn om medestudenten te ontmoeten. Ik sluit deze dagen dan ook altijd vol motivatie af.

Ondersteuning, lesmateriaal

Astrid van Straten

In juli ben ik begonnen met de opleiding MWD en inmiddels ben ik begonnen aan de derde module. Ik vind het ontzettend leuk; deze opleiding past echt bij mij.

Mijn tentamen en paper zijn zeer snel nagekeken door de docent. Sneller dan ik had verwacht.

Ik vond dat er tijdens de praktijkdag veel te veel studenten in een groep worden gezet.

NTI module voltijd is erg fijn voor iemand die erg zelfstandig is. Je bent echt op jezelf gericht, itt hbo opleidingen op reguliere hogescholen waarin er veel samengewerkt wordt. Dit vind ik een... NTI module voltijd is erg fijn voor iemand die erg zelfstandig is. Je bent echt op jezelf gericht, itt hbo opleidingen op reguliere hogescholen waarin er veel samengewerkt wordt. Dit vind ik een grote pluspunt.

Na het maken van een digitale tentamen is je cijfer direct bekend, dat is heel fijn. Ook het examencentrum in Rotterdam is een fijne plek om tentamens te maken.

Mailcontact gaat erg traag. De locatie waar wij les krijgen (WTC gebouw in Rotterdam) is een sombere lokaal, veel te grote ruimte voor zo weinig studenten, er is gratis koffie en thee beschikbaar... Mailcontact gaat erg traag. De locatie waar wij les krijgen (WTC gebouw in Rotterdam) is een sombere lokaal, veel te grote ruimte voor zo weinig studenten, er is gratis koffie en thee beschikbaar maar wij mogen daar geen gebruik van maken, geen geluid beschikbaar in het lokaal dus er kunnen geen filmpjes fatsoenlijk afgespeeld worden. De E-colleges zijn van slechte kwaliteit.

Frank 't Hart

Tot nu toe gaat alles goed.

Feedback is snel gegeven op mijn paper Juridische vaardigheden

De punten voor mijn paper Juridische vaardigheden zijn niet verwerkt. Dit duurt wel wat lang

Duidelijk en overzichtelijk studieomgeving online

Het is niet altijd duidelijk of een praktijk dag verplicht is of niet. Tevens is het niet zo prettig om met alle mbo niveaus door elkaar op een praktijkdag te zitten. (Startbijeenkomst, algemene... Het is niet altijd duidelijk of een praktijk dag verplicht is of niet. Tevens is het niet zo prettig om met alle mbo niveaus door elkaar op een praktijkdag te zitten. (Startbijeenkomst, algemene vakken dag)

Heerlijk om zelf je studietempo en tijd wanneer je studeert te bepalen. Eenmaal een beetje thuis in de online leeromgeving sluit dat daar prima op aan.

De mogelijkheden voor het zelf inplannen van tentamens en praktijkdagen

In het begin vind ik de online leeromgeving niet heel duidelijk. Het was echt wel door schade en schande wijs worden waar ik moest zijn.

De feedback van de nti op je opdrachten is heel slecht. De docenten zijn slordig met nakijken. De nti is helemaal niet flexibel integdnstelling tot wat ze beweren

Je mag zelf je tentamens indelen

Goede concrete feedback op je essays zo dat je de kans krijgt dingen te leren

klaske zwerver, 43 jaar, wolsum

Wat een zeer slechte service!,formulieren raken kwijt,krijg verouderde formulieren! ,ik zou NTI niet meer aanraden bij mijn vrienden of familie! een dikke 1

Naomi Grootscholten, 20 jaar, De Lier

De Vakopleiding Weddingplanner heeft mij naar een next level gebracht. De interactieve sessie met Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje is erg leerzaam. Je kunt haar al je vragen stellen en je... De Vakopleiding Weddingplanner heeft mij naar een next level gebracht. De interactieve sessie met Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje is erg leerzaam. Je kunt haar al je vragen stellen en je merkt dat ze haar leerlingen echt verder wilt helpen. Ze straalt positiviteit uit en is echt een voorbeeld!

De Vakopleiding Weddingplanner besteedt veel aandacht aan wie jij bent, wie je wilt zijn en waar je naar toe wilt. Je gaat op zoek naar wat jij als weddinglanner wilt uitstralen en hoe jouw ideale klant eruitziet.

De Vakopleiding is in samenwerking met Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje ontwikkeld. Dat is ook een van de grootste redenen dat ik voor deze Vakopleiding heb gekozen. Zij heeft bewezen de specialist te zijn en van zo iemand kun je het beste leren. Twijfel niet, want het is de investering meer dan waard!

Geert Niers, 65 jaar, Aalten

Kort geleden begonnen met cursus Duits voor gevorderden.
Moest even wennen aan het lesmateriaal maar gaat nu prima!
Wel aan te bevelen om eerst Duits voor beginners te volgen.