NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Petra Vorthoren, 41 jaar, Vlaardingen

Ik vind dat ik heel goed geholpen wordt door mentoren. Ik vind het jammer dat ik door omstandigheden zoals ziekte, niet helemaal goed heb mee kunnen doen. Maar ik vind het wel een goede opleiding en... Ik vind dat ik heel goed geholpen wordt door mentoren. Ik vind het jammer dat ik door omstandigheden zoals ziekte, niet helemaal goed heb mee kunnen doen. Maar ik vind het wel een goede opleiding en ook gewoon heel leuk. Ik heb zelfs een bloemetje gehad toen ik mijn voet had gebroken in de klas. Dat vond ik zo leuk. Bedankt!

Lieke Raspe, 54 jaar, Son en Breugel

Afgelopen maand ben ik begonnen aan de opleiding HBO toegepaste psychologie en ik vind de begeleiding, telefonische afhandeling en ondersteuning zeer vriendelijk en adequaat. Ook ben ik tot mijn... Afgelopen maand ben ik begonnen aan de opleiding HBO toegepaste psychologie en ik vind de begeleiding, telefonische afhandeling en ondersteuning zeer vriendelijk en adequaat. Ook ben ik tot mijn verbazing gebeld door een van de mentoren en zij gaf mij handige tips, die ik inmiddels heb toegepast. Het contact met de docenten loopt minder om niet te zeggen niet. Op mijn mails is niet gereageerd en eerlijk gezegd is mij nu niet duidelijk hoe ik in (persoonlijk) contact kan komen met docenten.

Tot nu toe niet zo goed. Zaken staan niet op de site. Soms wordt er onjuiste informatie verstrekt.
Heb met andere instellingen betere ervaringen.

Ik hoop dat die ervaringen nog gaan komen

Meer persoonlijke begeleiding. Als je een paper ingeleverd heb, graag commentaar/verbeterpunten op de paper zelf. Nu is het te algemeen en kun je niet herleiden wat je precies verkeerd gedaan hebt.

Geerte

Flexibele in te delen opleiding.

Zelfstandig alles kunnen doornemen, alles op eigen tempo te doen.

Motivatie moet wel echt vanuit jezelf komen. Weinig begeleiding vanuit de opleiding. Heel vervelend dat je niet op de toets locaties, of digitaal een toets inzage kan doen. Desnoods in Leiden maar... Motivatie moet wel echt vanuit jezelf komen. Weinig begeleiding vanuit de opleiding. Heel vervelend dat je niet op de toets locaties, of digitaal een toets inzage kan doen. Desnoods in Leiden maar dan wel op een dag dat er ook een praktijkdag te plannen is.

Ik doe een HBO opleiding via NTI Hogeschool

administratie wordt netjes geregeld, Mijn NTI is overzichtelijk, praktijkdagen zijn erg leuk en leerzaam. Mooie boeken tijdens de studie.

Grote afstand student tot mentor en leerkracht. Ik heb nooit iemand gesproken. docentenforum onoverzichtelijk en weinig inhoudelijke antwoorden. Soms zijn de tentamenopdrachten niet heel duidelijk... Grote afstand student tot mentor en leerkracht. Ik heb nooit iemand gesproken. docentenforum onoverzichtelijk en weinig inhoudelijke antwoorden. Soms zijn de tentamenopdrachten niet heel duidelijk en dan mis ik goede informatie en antwoorden op vragen.

I. Lambooij

Studeren bij nti is volgens mij alleen te behappen met voldoende motivatie en intelligentie. Geheel is erg onduidelijk geregeld op veel punten, organisatie en communicatie laten regelmatig te wensen... Studeren bij nti is volgens mij alleen te behappen met voldoende motivatie en intelligentie. Geheel is erg onduidelijk geregeld op veel punten, organisatie en communicatie laten regelmatig te wensen over. Daar moet je je dus doorheen kunnen en willen worstelen. Daar staat tegenover dat je een inhoudelijk prima opleiding krijgt en niet meer de schoolbanken in hoeft.

Mentoren zijn vriendelijk en helpen waar ze kunnen.

De jungle aan formulieren zou uitgedund kunnen worden. In algemeen zou het allemaal duidelijker, eenvoudiger en eenduidiger kunnen. Organisatie van praktijkdagen kan beter. Ik kreeg boeken bij mijn... De jungle aan formulieren zou uitgedund kunnen worden. In algemeen zou het allemaal duidelijker, eenvoudiger en eenduidiger kunnen. Organisatie van praktijkdagen kan beter. Ik kreeg boeken bij mijn opleiding die al verouderd waren.

Cas van de Leemkolk, 28 jaar, weert

Graag had ik meerdere examenmomenten willen hebben in de avond over zaterdag. Zaterdag kan ik alleen maar uitwijken naar arnhem en dat is een redelijk eindje rijden en dat is jammer

Margot de Nijs

Grote verschillen kunnen er zijn tussen tentamenstof en studiepunten. Sommige boeken zijn erg pittig. (persoonlijkheidspsychologie, diagnostische cyclus, nu ander boek begreep ik)

Het zelf kunnen plannen en tempo vind ik heel fijn.

inplannen van praktijkdagen regelmatig niet mogelijk. Hierdoor kan ik geen blokken afsluiten.

Will Runderkamp, to-mas@planet.nl

Stevige, intensieve opleiding. Compact qua tijdsduur. Je dient wel degelijk te beschikken over de vereiste studietijd.
De onderdelen van de cursusdagen is nauwkeurig omschreven en wordt...
De onderdelen van de cursusdagen is nauwkeurig omschreven en wordt systematisch en didactisch gevarieerd aangeboden.

De studiehandleiding is duidelijk, alleen ontbreekt in de literatuurlijst: "psychotherapie".

Gebruik van de memotrainer en de keuze van de studieboeken anatomie/fysiologie, pathologie en farmacologie.

Parkeren en catering kunnen beter

Mijn ervaringen met de NTI waren prima en de lesdagen waren interessant zowel door de kwaliteit van de docent als door die van de medecursisten.

De leraar en het bestaan van de memotrainer

De memotrainer moet nog wat uitgebreider worden. Daarnaast zou de NTI de diploma's standaard uit zichzelf toe moeten sturen. Nu moet je er eerst zelf achterkomen dat dit niet gebeurt, waarna je... De memotrainer moet nog wat uitgebreider worden. Daarnaast zou de NTI de diploma's standaard uit zichzelf toe moeten sturen. Nu moet je er eerst zelf achterkomen dat dit niet gebeurt, waarna je zelf verder actie moet ondernemen.