NTI-nl

7.4/10
Studie-materialen

Geralda de Vries

Zeer slechte organisatie en communicatie:
- onvolledig lesmateriaal: ontbreken van webinars, ontbreken van uploadmogelijkheden
- onpersoonlijke klachtafhandeling (kluitje in t riet),...
Zeer slechte organisatie en communicatie:
- onpersoonlijke klachtafhandeling (kluitje in t riet), geen docenten gekoppeld aan opdrachten en beoordeling.
- communicatie liep via hbo-mentoraat: geen inhoudelijke kennis mbt opleiding.

Inmiddels is na veelvuldig telefonische en schriftelijke klachtenmeldingen compensatie in geld toegepast, waarvoor dank.

Bied pas een opleiding aan als alles volledig en goed georganiseerd is.

Nathali Kesimaat, 38 jaar, Lelystad

Op de startdag mensen ontmoet die dezelfde opleiding volgen. Fijn om contact te krijgen en onderhouden met medeleerlingen. Zo kunnen we elkaar helpen. Tijdens de praktijkdagen kun je de theorie... Op de startdag mensen ontmoet die dezelfde opleiding volgen. Fijn om contact te krijgen en onderhouden met medeleerlingen. Zo kunnen we elkaar helpen. Tijdens de praktijkdagen kun je de theorie bespreken met een docent, en al het geleerde in praktijk brengen. Dat motiveert enorm om nog wat extra tijd en aandacht aan de opleiding te besteden.

Erg slordig en vaak onduidelijk. De praktijklessen zijn prima, maar organisatorisch klopt er niet veel van de NTI. Veel mails over zaken die al geregeld zijn en geen tot weinig duidelijkheid over... Erg slordig en vaak onduidelijk. De praktijklessen zijn prima, maar organisatorisch klopt er niet veel van de NTI. Veel mails over zaken die al geregeld zijn en geen tot weinig duidelijkheid over het anewspring systeem.

De flexibiliteit in de tijd

Draag zorg voor zorgvuldigheid. Nu staan bijvoorbeeld portfolio opdrachten die verplicht zijn voor een werkbezoek niet online zonder er om te vragen en kunnen missen het (verplichte) bezoek missen... Draag zorg voor zorgvuldigheid. Nu staan bijvoorbeeld portfolio opdrachten die verplicht zijn voor een werkbezoek niet online zonder er om te vragen en kunnen missen het (verplichte) bezoek missen omdat het systeem niet klopt.

Student begonnen in 2017, 25 jaar, Steenwijk

Tot zover vind ik dit een ideale toevoeging op mijn werk als groepsles docent. Het is goed te combineren met mijn andere baan en mijn gezin. Nu heb ik ook mogelijkheden in de fitness te kunnen... Tot zover vind ik dit een ideale toevoeging op mijn werk als groepsles docent. Het is goed te combineren met mijn andere baan en mijn gezin. Nu heb ik ook mogelijkheden in de fitness te kunnen werken en dat is helemaal top natuurlijk.

L. Stam

Fast Track Medische Basiskennis is een fijne manier om snel de stof tot je te nemen.

Memotrainer is enorm nuttig!!!

Lesdagen zijn vrij saai, zeker als de docent teveel aan de powerpointpresentatie vasthoudt. Als hij vanuit zichzelf begint te vertellen ben ik wel geboeid.

Locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Lessen duidelijk opgebouwd.

Na de lesdag sluit je af met een examen

Anne T.

Heel slecht! Huiswerk werd ver buiten de gestelde termijn nagekeken, docenten waren om de haverklap ziek. Begeleiding was 0,0: vragen konden alleen maar via het forum gesteld worden en daar werd... Heel slecht! Huiswerk werd ver buiten de gestelde termijn nagekeken, docenten waren om de haverklap ziek. Begeleiding was 0,0: vragen konden alleen maar via het forum gesteld worden en daar werd gewoon óf niet op gereageerd, óf pas na wéken. Nooit meer NTI voor mij!

Nee.

- Veel betere begeleiding / verbeterd contact met de docent
- Beter lesmateriaal
- Snellere reactie vanuit het HBO Mentoraat

De inhoud van de stof was goed. Ik heb negatieve ervaringen met de voorlichting over wat werd verwacht. Ik heb een aantal klachten ingediend.

De inhoud van de stof was precies wat ik zocht. Alleen weet ik niet of de benaming juridische folder voor de

Verbeter de voorlichting vooraf. Zodat bekend is wat er wordt verwacht voor de eindopdracht, ik heb deze teruggekregen omdat het voorblad ontbrak. Dat stond echter helemaal nergens en hierdoor kwam... Verbeter de voorlichting vooraf. Zodat bekend is wat er wordt verwacht voor de eindopdracht, ik heb deze teruggekregen omdat het voorblad ontbrak. Dat stond echter helemaal nergens en hierdoor kwam het terug . Er is dan door de mentor ook niet meteen antwoord, hierdoor liep ik een vertraging op van enkele weken! Geen excuus of niets. Op mijn klacht kreeg ik te horen dat er helemaal geen voorblad meegestuurd had hoeven worden. ??? Zéér onduidelijk

Mijn huiswerk werd niet binnen de termijn nagekeken. Hierover heb ik een klacht ingediend.

U geeft als kop: Sterke punten. U zou ook een punt: negatieve punten moeten hebben.

Ik kreeg het certificaat zo kaal in een envelop. Ik had een 9,5. Het zou fijn zijn geweest als er even een persoonlijk tekstje van jullie bij had gestaan.

Bij de eindopdracht had ik helemaal geen feedback van de docent. Dat zou wel heel normaal zijn geweest en heb ik echt gemist.

De mentoren zijn soms niet helemaal op de hoogte. Bij de eindopdracht kreeg ik verschillende informatie.

Uw vraag: Beveelt je NTI aan is fout, het is: Beveel

Ik vind het programma zéér onduidelijk en omslachtig. Er is geen zoekfunctie. Dat is echt nodig. Het programma is ook zeer gedateerd. Tijd voor een update zou ik zeggen.

tip: als bij de waardering een 7 gegeven wordt staat er: prima en bij een 8: goed. Dat is andersom.

Ik kon geen praktijk workshops volgen. Een neutraal antwoord had mogelijk moeten zijn. Nu moet ik een cijfer geven voor iets dat ik niet kon volgen.
De enquete is heel matig!

Positief

Digitale leeromgeving

Student begonnen in 2016, 20 jaar, Nieuw-Dordrecht

Leuke en interessante opleiding. Je leert er veel van. In de papers pas je het geleerde ook direct toe in de opdrachten. Dit vind ik een pluspunt, hierdoor doe je direct praktijkervaring op. Ik vind... Leuke en interessante opleiding. Je leert er veel van. In de papers pas je het geleerde ook direct toe in de opdrachten. Dit vind ik een pluspunt, hierdoor doe je direct praktijkervaring op. Ik vind het ook leuk dat je je eigen planning maakt en niet aan deadlines gebonden bent. Op het gebied van communicatie/organisatie moet het NTI zich wel verder ontwikkelen, dit is naar mijn mening matig.