NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

AnneWil Nijbakker, 22 jaar, Apeldoorn

Ik vind het tot nu toe erg leuk om deze cursus te volgen. Mijn mentor reageert snel op mails en de stof in het boek is erg duidelijk.

nicole wunderink, 35 jaar, leiden

Fijne cursus, materiaal is heel begrijpelijk geschreven

Kirsten Oosting, 28 jaar, Wolvega

Op zich ben ik wel tevreden over deze opleiding. persoonlijk vind ik het wel een beetje onduidelijk hoe alles moet ook al ben ik bij die bijeenkomst geweest. voor mij was het niet duidelijk dat je... Op zich ben ik wel tevreden over deze opleiding. persoonlijk vind ik het wel een beetje onduidelijk hoe alles moet ook al ben ik bij die bijeenkomst geweest. voor mij was het niet duidelijk dat je voor een aantal examens naar Leiden moet, had ik dit van tevoren geweten dan had ik waarschijnlijk niet voor het NTI gekozen. Leiden is voor mij namelijk 2,5 uur reizen. als ik dan aankom ben ik al enigzins vermoeid van het reizen en dan moet ik nog de concentratie vinden een examen te maken en dan nog weer 2,5 uur terug reizen. Dit is mij erg tegen gevallen.

Trage reactie op vragen via de e-mail. Studenten beschikken binnen één opleiding soms over verschillende uitgaven boeken.

Docenten Anton Hector en Tony Laumen zijn zeer goede en prettige docenten. De praktijkdagen zijn van toegevoegde waarde.
Docent Diana Buis vond ik zeer slecht als docent. Ze las de sheets op...
Docent Diana Buis vond ik zeer slecht als docent. Ze las de sheets op en bood geen extra verdieping. Je weet net zoveel als je het boek leest. Ik hoop haar niet meer als docent te treffen.

Snellere reactie op vragen via de mail

M. Schuiling

Mijn ervaring met NTI is dat het nu blijkt dat leren op latere leeftijd niet gemakkelijk is. Voor mij was het beter geweest om klassikaal een studie te volgen zodat ik uitleg krijg en proefwerken... Mijn ervaring met NTI is dat het nu blijkt dat leren op latere leeftijd niet gemakkelijk is. Voor mij was het beter geweest om klassikaal een studie te volgen zodat ik uitleg krijg en proefwerken kan maken van minder oefenstof.

Een sterk punt van mij wat mij helpt is mijn doorzettingsvermogen.

Ik vind het prima gaan en krijg altijd antwoord als ik iets vraag.

Ik heb nu verschillende studies bij het NTI gedaan en ik ben tevreden. Wanneer ik vragen had/ heb worden deze snel beantwoordt of ik word goed geholpen. Ik vind het wel jammer dat er niet zoveel... Ik heb nu verschillende studies bij het NTI gedaan en ik ben tevreden. Wanneer ik vragen had/ heb worden deze snel beantwoordt of ik word goed geholpen. Ik vind het wel jammer dat er niet zoveel praktijkdagen van de vakken zijn zoals Nederlands, rekenen en Engels maar dat heeft wellicht te maken met het vinden van de docenten. 22 juni doe ik mijn laatste examen en dan hoop ik te slagen. Mocht ik in de toekomst nog eens een studie of cursus gaan volgen, komt het NTI zeker in aanmerking.

De hulp van de mentoren vond ik erg goed

Als het kan meer mogelijkheden voor praktijkdagen

Anneke Houweling, 24 jaar, Havelte

Ik ben nu nog bezig met deze opleiding. Maar ik zou persoonlijk nooit aan deze opleiding beginnen, als ik advies mag geven. Je krijgt 3 boeken thuis gestuurd en je moet behoorlijk veel berekeningen... Ik ben nu nog bezig met deze opleiding. Maar ik zou persoonlijk nooit aan deze opleiding beginnen, als ik advies mag geven. Je krijgt 3 boeken thuis gestuurd en je moet behoorlijk veel berekeningen kunnen maken. Maar nergens heb je oefen vragen. Het komt erop neer dat je maar even 3 boeken uit je hoofd moet leren en dan kun je 1 keer een proef examen maken en dan je echte examen. Zo kan iedereen wel een opleiding aanbieden...gewoon boeken opsturen, examen aanbieden en klaar...Erg slecht!!!

Stefanie Rijkaart

Een super goede ervaring mede door de Nti heb ik bijna mijn diploma. Ik moet alleen examen Engels nog

De goede en snelle communicatie, en de vriendelijkheid

De boeken aanpassen van de opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlener aanpassen deze zijn verouderd, en passen niet meer bij de nieuwe werkwijze.

Ik vond het moeilijk om van start te gaan met de studie, je krijgt een pakket boeken thuis en een kaart met daarop ga de digitale leeromgeving ontdekken. That's is. Je weet gewoon niet waar je moet... Ik vond het moeilijk om van start te gaan met de studie, je krijgt een pakket boeken thuis en een kaart met daarop ga de digitale leeromgeving ontdekken. That's is. Je weet gewoon niet waar je moet beginnen. En wil je daar iemand over bellen, dan is dat soms lastig als je er nog een full time baan naast hebt, aangezien ze alleen overdag een paar uur bereikbaar zijn voor vragen. (De mentoren)

Wat fijn is, is dat je de meeste examens zelf in kan plannen. En niet voor alles helemaal naar Leiden toe hoeft.

Meer bereikbaarheid voor de mentoren, ook snellere reactie per mail zal handig zijn.
En in mijn boek zakelijke communicatie, spreken ze nog over de fax als het medium van deze tijd. En van internet als iets wat over een paar jaar overal wel een keer aanwezig zal moeten zijn. Niet erg up to date dus.

Digitale leeromgeving werkt prettig. .

Digitale leeromgeving

Praktijkdagen op meerdere locaties beter verspreid over het land en vaker georganiseerd zodat je je jaarplanning beter kunt afstemmen op bijbehorende praktijkdagen. Dit is nu nagenoeg onmogelijk te... Praktijkdagen op meerdere locaties beter verspreid over het land en vaker georganiseerd zodat je je jaarplanning beter kunt afstemmen op bijbehorende praktijkdagen. Dit is nu nagenoeg onmogelijk te doen.