Zeer uitgebreid onderzoek over welke airco en het meedenken hierbij als prettig ervaren. Ook de vakmensen hebben alles netjes geïnstalleerd en opgeruimd.
hutten
Zeer goede service
Natallia Eber
Deskundig werk
Ton van Dongen
Hallo! Wij zijn blij met onze 2 nieuwe Airco's! Vakkundig geïnstalleerd door NUKOEL !! Na een vakkundige uitleg en meedenken van Jordy hebben wij 2 airco's laten plaatsen! De monteurs kwamen op...Hallo! Wij zijn blij met onze 2 nieuwe Airco's! Vakkundig geïnstalleerd door NUKOEL !! Na een vakkundige uitleg en meedenken van Jordy hebben wij 2 airco's laten plaatsen! De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben alles zeer netjes gemonteerd en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden over NUKOEL !!!!! Echt een aanrader !!!!!!!!!!
Groet, Ton
W.J. van Emmerik
Goede ervaring met Nukoel alles goed gepland monteurs hebben met betonboorder en electricien goed overleg gehad over de plaatsing van de airco zodat de leidingen zoveel mogelijk uit het zicht konden...Goede ervaring met Nukoel alles goed gepland monteurs hebben met betonboorder en electricien goed overleg gehad over de plaatsing van de airco zodat de leidingen zoveel mogelijk uit het zicht konden worden gemonteerd. Na plaatsing goede uitleg over de werking van de airco. Bedank Nukoel
Petra Damen
Fijn informatiegesprek thuis op de bank gehad, waardoor we al snel hebben besloten. Binnen 2 weken hing de airco, aangesloten en wel, in de huiskamer.