Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Catharina

Een prima ervaring, snelle afhandeling en goede voorlichting

Zie boven

Alexander Wallaard

Prettige ervaring, vanwege nieuwbouw te vroeg uit onwetendheid een samenlevingscontract aanvraag gedaan. Annuleren ging snel zonder enige moeite.

Professioneel, vriendelijk, inlevend

Helvoort

Goed, zonder poespas

Alles thuis kunnen regelen, en dan een keer naar de notaris. Prijstechnisch ook prima

J Vos

Heel prettig

Snelle hulp perfect geregeld

nvt

De prijs en het gemak om thuis alles rusrig door te nemen

Jennifer Mouws

Het is goedkoop, je ontvangt geen advies op maat, maar er staat wel uitleg. Je hebt beperkte keuze mogelijkheden. Ben tevreden over het testament, echter de dienstverlening is matig, in de concepten... Het is goedkoop, je ontvangt geen advies op maat, maar er staat wel uitleg. Je hebt beperkte keuze mogelijkheden. Ben tevreden over het testament, echter de dienstverlening is matig, in de concepten stond bijvoorbeeld op verschillende plaatsen mijn achternaam niet ingevuld, gelukkig heeft de notaris dit gedaan maar die had hier extra kosten voor mogen berekenen.

goedkoop

Reactie Nunotariaat:

Beste Jennifer, Gisteren heb je ons om 8 uur 's ochtends gemaild dat je die middag ging passeren maar jullie waren vergeten op diverse plekken in de akte de achternaam in te vullen.
Dit is...
Dit is normaal gesproken geen enkel probleem want wij bieden de mogelijkheid alles kosteloos aan te passen tot 3 werkdagen voor passeren. Nu echter, was het al de dag van passeren. Als er dan nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd door de notaris, kunnen daar kosten voor worden berekend. Nu echter, heeft de notaris heeft alle kosteloos voor jullie aangepast - omdat wij daartoe het verzoek aan de notaris hebben gedaan.
Marieken Selderijk

F j muts

Goed en duidelijk

Erg prettig samenwerking

Otterman

Helder

Leonie Bos

Wij konden onze situatie niet goed kwijt in de vragenlijst, het is dat de notaris hier scherp op was anders hadden we niet een goed testament gehad. Wat dat betreft ben ik tevreden over de notaris,... Wij konden onze situatie niet goed kwijt in de vragenlijst, het is dat de notaris hier scherp op was anders hadden we niet een goed testament gehad. Wat dat betreft ben ik tevreden over de notaris, minder over Nunotariaat.

Transparantie over de prijs.

Petro van Vliet

Prima ervaring met Nun. Invullen ging snel en eenvoudig. Na bezoek aan de notaris wilden wij nog iets aan ons levenstestament toevoegen, dat was geen probleem. NuN. Een aanrader!

Snelle afhandeling en alleszins redelijke prijs