Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Pieter

Uitstekend

Vriendelijk, deskundig, snel, redelijk honorarium

Bart

Efficient

Heel vriendelijk geholpen

Sjoerd

In het samenlevingscontract en de testamenten staat alles wat ook in de duurdere documenten staat, zeker een aanrader dus. Notaris nam goed de tijd om alles te bespreken.

Goedkoop & Alles goed geregeld

Roest

Prima.

Duidelijke website, direct reactie op vraag via de mail

Korink

Aanvraag via de site was eenvoudig.
Aanvraag via de site was eenvoudig.
De planning van de afspraak om te ondertekenen verliep wat moeizaam. Er waren twee partijen bij betrokken om tot een mogelijkheid te komen. (1) Medewerker van de site en (2) een secretarieel medewerker van de notaris. Deze beiden gaven verschillende oplossingen voor mijn planningswens. Ik moest daar zelf de regie in pakken. Uiteindelijk goed opgelost.

Korte doorlooptijd, overleg notaris uitstekend.

Erna Ribbels-Korzelius

Heel betrouwbaar

Concept Levenstestanent snel per mail en ook in het kort uitgelegd wat ik had besloten. Ook een goede uitleg dat ik het concept goed moest lezen en dat er 3 dagen voor het passeren van de akte nog... Concept Levenstestanent snel per mail en ook in het kort uitgelegd wat ik had besloten. Ook een goede uitleg dat ik het concept goed moest lezen en dat er 3 dagen voor het passeren van de akte nog wijzigingen kon aanbrengen. Gaf een betrouwbaar gevoel.

Aad Loijens

Prima aandacht voor ons. Goede uitleg.

Professionele behandeling

M.E.

Op de lange wachttijd na, heel goed.

Snel, voordelig en geen gedoe.

Schaeks- Hensgens

Super makkelijk