Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Zeer positief. Het gehele proces, vanaf het invullen van de zeer handige online vragenlijst tot en met de ondertekening bij de notaris, is heel soepel verlopen.

Overzichtelijk proces, goede online vragenlijst met goede toelichting en snel. Accent op wat echt belangrijk is.

Feijer

Vlotte afhandeling, duidelijke vragenlijst

Goede uitleg. Goede prijs
Prettig contact met medewerkers

Hutten

Goede communicatie, makkelijk om afspraak te maken. Prima afhandeling.

Coos Versteeg

Prima ervaring. Heldere taal, duidelijke uitleg. Voor onze nogal standaardsituatie een goede en prijsvriendelijke oplossing. De notaris was uitzonderlijk servicegericht. Wij hadden verwacht binnen... Prima ervaring. Heldere taal, duidelijke uitleg. Voor onze nogal standaardsituatie een goede en prijsvriendelijke oplossing. De notaris was uitzonderlijk servicegericht. Wij hadden verwacht binnen een kwartier weer buiten te staan (tenslotte is dit een budget-product), maar hij nam alle tijd om zowel het levenstestament als het gewonen testament uitvoerig toe te lichten.

Toegankelijkheid, manier van communiceren, heldere taal en prijs/kwaliteit.

J. Vos

Vlotte en duidelijke beantwoording op vragen

Prima ontvangst en duidelijke voorlichting

J .Kluijfhout

Nette ontvangst en keurig op afgesproken tijd.

Goede uitleg niet gehaast ,duidelijke uitleg .

Karin

Vlot in eerste reactie daarna lang stil. Omdat je meteen moet betalen verwacht je ook een vlotte afspraak. Eind juni betaald en pas begin augustus hadden wij een afspraak.

gemakkkelijk online, lage kosten

Ben.

Goed en duidelijk.

Prijs.

J.A.Diepenhorst

Prima. Snelle reactie, duidelijk, vriendelijk

Snelle reactie, duidelijk, vriendelijk

J. Paauw

Goede ontvangst, prima uitleg.

Duidelijke website en invul formulier