Erg nuttig
Ervaringen training
Erg vroeg, dus zorg wel voor vervoer want OV haalt het niet op tijd. De training zelf is to the point en vlug dus je moet de aandacht erbij houden. Dagje knallen en je kan je theorie halen.
Ik heb het erg goed ervaren. De site die je erbij krijgt om oefeningen te maken is ook erg handig hier heb ik goed gebruik van gemaakt en daarna was het wel vroeg opstaan en herhalen. Nog wat...
ik vond de training wel heftig, veel info. je word wel erg goed voorbereid op je examen! wel een echte aanrader om eerst de theorie al door te nemen
De training was super leerzaam en gezellig! Er wordt veel aandacht besteed aan alle onderwerpen, op een leuke en leerzame manier! Door deze manier kon ik alle vragen snel beantwoorden op het examen :)
Legde het op een leuke duidelijke manier uit
Joost en Jesse. Waren echt top docenten. Ze legde alles goed goed uit, waardoor je niks kon vergeten, bovendien maakte ze het ook wel gezellig. Door hun ga je ook zelfverzekerd de theorie-examen...
Je steekt er heel veel van op, handige tips hoe je dingen kan onthouden! Meteen geslaagd met 0 fout
In 1 x geslaagd echt een aanrader!
Positief
Super goed