Stein

Fantastisch!

Melissa

Super hoe ze les geven bij nu theorie heel duidelijk en met veel geduld .
Daarom ben ik gister geslaagd door Atlas en Vikash 👍👍

Ervaringen training

Hele fijne training dag gehad bij Atlas en Vikash. Het belangrijkste was dat ze goed de theorie uit legende met veel geduld en aandacht voor iedereen.
Ja het belangrijkste van de dag was denk...
Ja het belangrijkste van de dag was denk ik ook dat ze mee naar het cbr zijn gegaan en toch met je bezig waren ga maar extra oefenen want door dat extra oefenen bij het cbr ga je het nog beter onthouden .

Bedankt voor jullie training 💪

Rodi

Iggy

Geweldig

Ervaringen training

Ik vond het een korte, maar duidelijke les. Adis kan echt goed les geven. Hij is echt een topper!!!

Yasemin bolat

Super!

Ervaringen training

Veel theorie cursussen gevolgd, online maar ook fysiek, helaas steeds gezakt. Ben door een collega aangeraden om online theorieboeken/examens van ‘nutheorie’ te proberen en na zoveel pogingen mijn... Veel theorie cursussen gevolgd, online maar ook fysiek, helaas steeds gezakt. Ben door een collega aangeraden om online theorieboeken/examens van ‘nutheorie’ te proberen en na zoveel pogingen mijn theorie behaald! Zeker aan te raden aan iedereen die moeite heeft met begrijpend lezen, alle filmpjes zijn zo makkelijk uitgelegd dat iedereen dit kan begrijpen. De oefenexamen vragen zijn te vergelijken met de echte vragen en geeft aan het einde een argument waarom iets wel of niet wordt gedaan.

Al met al een super goede ervaring!

Natasha

Is echt een top cursus

Ervaringen training

Vond het een goede en leuke cursus

Lydia

De cursus was duidelijke en krachtig

Heel erg goed. Thank you Maz and Jesse

Asma

Top!

Training gehad van Joost & Adis,
Duidelijke training gehad van beide met veel herhaling waardoor alles op het theorie examen bekend is!
Alles goed geregeld mbt pauzes, eten/drinken &...
Training gehad van Joost & Adis,
Alles goed geregeld mbt pauzes, eten/drinken & vervoer naar cbr!

Sebastiaan Aleman

Goed geregeld en vlot proces

Ervaringen training

Training gehad met Joost en Adis. Goeie uitleg en ezelsbruggetjes hebben zeker geholpen. Verder was alles qua taxi en snacks goed geregeld. Als je in een keer wil slagen raad ik dit zeker aan.

Warsha

Geweldig!!

Ervaringen training

Goed uitgelegd!! Maar heel betrokken naar alle cursisten toe