Rishana

Goede en leerzame curcus

Ervaringen training

Ik heb de curcus goed ervaren ben ook geslaagd, de curcus heb ik van Joost en adid gekregen

Mohamed esmail

Leuk leerzaam ik raad het iedereen aan

Heel leuk een leerzaam

Vincent

Hele fijne ervaring, hele duidelijke en goeie uitleg ook.

Heel duidelijk en goed

Melissa

Top cursus

Ervaringen training

Geven goede en duidelijke les, in 1 keer geslaagd!

Hiebss

TOP CURSUS, ECHT EEN AANRADER. DANK AAN ADIS EN JEROEN.

Ervaringen training

Het was een top cursus. Dankzij de duidelijke stof die de heren: Adis en Jeroen uitlegden, heb ik mijn theorie met 0 fouten gehaald. Dit is echt een aanrader voor de mensen die het moeilijk vinden... Het was een top cursus. Dankzij de duidelijke stof die de heren: Adis en Jeroen uitlegden, heb ik mijn theorie met 0 fouten gehaald. Dit is echt een aanrader voor de mensen die het moeilijk vinden om stof te onthouden. In de cursus herhalen ze de belangrijkste stoffen en behandelen ze alle stof die in de examen voor komt, hierdoor herken je de vraag meteen in de toets. Dankzij hen heb ik dus 0 fouten. Topp dagje gehad!!

Kim

Top

Ervaringen training

Leerzame training. Top milan en jesse

Floor

Geweldig

Ervaringen training

Ze hamerde heel goed op de vragen die je bij cbr ging krijgen in allemaal verschillende vormen.

Tam Cao

Duidelijk en veelbelovend

Ervaringen training

Duidelijke uitleg en fijne cursusleiders. Geslaagd met 0 fouten (los van gevarenherkenning). Hele duidelijke ezelsbruggetjes waardoor moeilijke onderdelen makkelijker werden. Ook was alles goed... Duidelijke uitleg en fijne cursusleiders. Geslaagd met 0 fouten (los van gevarenherkenning). Hele duidelijke ezelsbruggetjes waardoor moeilijke onderdelen makkelijker werden. Ook was alles goed opgezet. Filmpjes online en e-book ook. Oefenvragen waren heel duidelijk en breed, waardoor ik goed voorbereid was op het echte examen. Sommige vragen kwamen letterlijk op het examen.

Cursusleiders waren up to date, vriendelijk en kwamen ook leuk over door grapjes en ‘down to earth’ te blijven. Voelde als niet per se als leraren, maar als gelijken!

Janne

Super duidelijk en leuk

Fijne duidelijke training

Amber Hattar

Super goede cursus!

Ervaringen training

Eerste x theorie duur hun gehaald in 2021, dies toen verlopen. Daarna nog een x gedaan met cursus in 2023 en nog een keer gehaald met nog minder fouten!