100% een aanrader
Ervaringen training
Ik had adis en jesse als begeleiders. Ze geven goed, duidelijk uitleg en helpen als je iets niet snapt.
Veel gelachen met Jesse en Adis, echt top kerels. Ze leggen alles duidelijk, grappig en op een onthoudbare manier uit met veel ezelsbruggetjes. Erg blij dat ik hiervoor heb gekozen.
Shay en Atlas leggen alles op een leuke en grappige manier uit. Ze zijn duidelijk en hebben alles goed aangepakt!
Goeie training en enthousiaste uitleggers!
Het was een fijn cursus, er word duidelijk uitgelegd van wat alles is. Er word ook duidelijk herhaalt. Ze geven ook goeie tips. Super fijn! Ik wil jullie heer erg bedanken dat ik geslaagd ben!!
joost en jeroen zijn echte toppers! In een keer geslaagd door deze training. Behandelen alle stof die je krijgt bij cbr.
Ik heb afgelopen week de auto theoriecursus gevolgd van Jeremy en Atlas en ik vond het heel erg fijn en het heeft me zeker geholpen. Ze leggen het op een goede manier uit waardoor de informatie goed...
Top uitgelegd! Alle vragen kwamen voor in het examen
Geweldig, alles werd goed uitgelegd
Jesse en jeroen zijn top leraren , goede uitleg en heerlijke energie. De theorie wordt goed doorgenomen